2013-03-29 09:11:07
Φωτογραφία για Πάτρα: Βομβαρδισμένα τοπία δεκάδες δρόμοι - Το... δράμα 25 οικογενειών στην οδό Πηνειού - Δείτε φωτο
Το ίδιο κακό χάλι έχουν δεκάδες δρόμοι στις συνοικίες της Πάτρας. Εικόνες τριτοκοσμικές και συνθήκες απερίγραπτες για τους περιοίκους. Λάσπη τον χειμώνα, αφόρητη σκόνη το καλοκαίρι Η οδός Πηνειού (από όπου και οι φωτογραφίες) βρίσκεται στο τέλος του περιβόητου ποδηλατοδρόμου της οδού Κανελλοπούλου. Επί επτά χρόνια οι περίοικοι κάνουν αιτήσεις επί αιτήσεων στην νυν, στην προηγούμενη αλλά και στην... προπροηγούμενη δημοτική αρχή ζητώντας να υπάρξει κάποια μέριμνα. "Το μόνο που κάνουν είναι μια φορά τον χρόνο να ρίχνουν χώμα στις λακκούβες, το οποίο με την βροχή χειροτερεύει τα πράγματα", λέει στο περίοικος.

Να σημειωθεί ότι η περιοχή δεν έχει ούτε αποχέτευση, ωστόσο οι 25 οικογένειες της οδού Πηνειού πληρώνουν κανονικά και στο ακέραιο δημοτικά τέλη.

Ζητούν φυσικά να υπάρξει επιτέλους παρέμβαση. Όπως, ομοίως, το ίδιο αίτημα υποβάλλουν κάτοικοι και σε πολλούς άλλους άθλιους χωματόδρομους στην Πάτρα. Να περιμένουν αντίδραση ή θα χρειαστεί να περάσουν... άλλες τρεις δημοτικές αρχές ώσπου κάποιος να ενδιαφερθεί;

Πηγή: thebest
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ανθρωπιά στις μέρες μας...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ανθρωπιά στις μέρες μας...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ