2013-03-28 16:09:03
Φωτογραφία για Το ΕΚΘ στηρίζει το συλλαλητήριο με αίτημα “Ιθαγένεια για όλα τα παιδιά”
Με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, ζούμε μια απαράδεκτη οπισθοδρόμηση που καταπατά τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των μεταναστών και των παιδιών τους.

Πιστεύουμε ότι τα όνειρα και το μέλλον των μεταναστών και των παιδιών τους δεν μπορούν να θυσιάζονται στο όνομα ρατσιστικών και αντιδραστικών προσεγγίσεων όπως αυτές που εξέφρασε η πλειοψηφία του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης στηρίζει την πρωτοβουλία της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ) Θεσσαλονίκης και καλεί τους εργαζόμενους της πόλης να δώσουν δυναμικό παρόν στο συλλαλητήριο με αίτημα: « Ιθαγένεια σε όλα τα παιδιά χωρίς αποκλεισμούς – Νόμιμοι οι μετανάστες» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου 2013 στις 2μ.μ., στο άγαλμα Βενιζέλου.

Πρέπει επιτέλους να γυρίσουμε την πλάτη στις ρατσιστικές επιλογές και να ορθώσουμε ασπίδα αλληλεγγύης για το αυτονόητο δικαίωμα στην ιθαγένεια όλων των παιδιών και τη νομιμοποίηση των μεταναστών. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ