2013-03-28 16:09:03
Φωτογραφία για Στις φήμες ότι έδερνε την Μαλβίνα Kάραλη απάντησε για πρώτη φορά ο Διονύσης Χαριτόπουλος
Αφοπλιστικά ειλικρινής σχετικά με την σχέση του με την Μαλβίνα Κάραλη υπήρξε ο Διονύσης Χαριτόπουλος στα πλαίσια συνέντευξης του.

«Υποτιμούν και προσβάλλουν την μνήμη της. Θα έμενε ποτέ με κάποιον που την έδερνε; Είναι δυνατόν; Λέγονταν πολλά για την Μαλβίνα που δεν ίσχυαν. Πλήρωνε το κόστος της επωνυμίας της». Αυτό δήλωσε ο γνωστός συγγραφέας στην Real σχετικά με τις φήμες ότι έδερνε την Μαλβίνα Κάραλη.

Προσθέτοντας, σχετικά με την πρώτη τους γνωριμία «Τότε ήταν αρθρογράφος στο περιοδικό Γυναίκα και ήρθε να μου πάρει συνέντευξη. Εκείνη καθόταν στον καναπέ, εγώ στο πάτωμα, την κοιτούσα αχόρταγα, μου άρεσε πάρα πολύ, ήταν υπέροχη γυναίκα, θαύμαζα όλη την ώρα τα πόδια της και κάποια στιγμή , εντελώς αυθόρμητα, τη δάγκωσα στη γάμπα και την τράβηξα στο χαλί. Την πρώτη μέρα που συναντηθήκαμε, η Μαλβίνα ήταν πάρα πολύ όμορφη».

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης (σύμφωνα με το gossip tv που αναδημοσίευσε μέρος της) ο Διονύσης Χαριτόπουλος μίλησε επίσης για τους αγαπημένους τους ανθρώπους που έχουν φύγει από την ζωή «Δυο γυναίκες παντρεύτηκα και δεν ζουν. Δεν ζουν ο πατέρας μου, η μητέρα μου, η αδελφή μου και από τα Χριστούγεννα δεν ζει και ο γιος μου ο μεγάλος. Έμεινε από καρδιά . Προσπαθώ να διαχειριστώ αυτό που είναι η ζωή και λέω: ''Δεν συμβαίνουν μόνο στους άλλους''. Προσπαθώ να υπάρχω για τον άλλο μου γιο και για τους ζώντες , όσο τους έχω και όσο με έχουν. Είχα πολλούς θανάτους στη ζωή μου. Πάμε παρακάτω».

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ