2013-03-28 15:00:19
Φωτογραφία για Gazeta Sporturilor : ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑΤΑΡΟΥΣΑΝΟΥ
Οι Ρουμάνοι εμπλέκουν τον Μπάλας Μέγιερι με τον Σιπριάν Ταταρουσάνου, υποστηρίζοντας ότι το μεγάλο εμπόδιο για τον Ολυμπιακό είναι οι απαιτήσεις του Τζίτζι Μπεκάλι.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", ο 27χρονος γκολκίπερ της Στεάουα είναι μία περίπτωση που μπορεί να απασχολήσει σοβαρά τον Ολυμπιακό. Την Πέμπτη οι Ρουμάνοι σε ρεπορτάζ τους τόνιζαν πως την ώρα που ο Μπάλας Μέγιερι είναι σε καθεστώς πώλησης, ο ύψους 1.98 μέτρων διεθνής Ρουμάνος ενδιαφέρει αισθητά τον πρωταθλητή Ελλάδας.

Ο Ταταρουσάνου παρακολουθείται από ομάδες της Αγγλίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας ενώ υπάρχει και ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με τους γείτονές μας και τα δημοσιεύματά τους δεν υπάρχει ακόμα καμία επίσημη πρόταση. Για τους νταμπλούχους Ελλάδας επισημαίνεται πως θα αποπειραθούν να τον κλείσουν το καλοκαίρι. Η «Gazeta Sporturilor» μάλιστα φιλοξενεί δήλωση στελέχους της ερυθρόλευκης ΠΑΕ που επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον.


«Ο παίκτης είναι στην λίστα μας. Θα μιλήσουμε με την Στεάουα την επόμενη περίοδο», ήταν η τοποθέτηση.

Στα άρθρα των Ρουμάνων γίνεται αναφορά για την παρουσία τριών γκολκίπερ στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τους Μέγιερι, Κάρολ και Γιαννιώτη. Οι Ρουμάνοι εκτιμούν και γράφουν πως ο Ούγγρος θα παραχωρηθεί το καλοκαίρι και ως εκ τούτου απαιτείται και άλλος γκολκίπερ για τον Ολυμπιακό.

Το μεγάλο εμπόδιο βέβαια είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος Τζίτζι Μπεκάλι. Ο Ολυμπιακός δεν δίνει πάνω από 1,5 με 2 εκατ. ευρώ την ώρα που ο ισχυρός άνδρας της Στεάουα συζητά από 2 με 2,5 εκατ. ευρώ και πάνω. Το 2011 ζητούσε δε 5 με 6 εκατ. ευρώ για να δώσει τον συγκεκριμένο παίκτη που παλαιότερα έπαιρνε αμοιβή 150 χιλ. ευρώ τον χρόνο και φέτος μόλις 220 χιλ. ευρώ. Στην Στεάουα πάντως μιλούν για τον κορυφαίο Ρουμάνο τερματοφύλακα και περιμένουν την ανάλογη προσφορά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ