2013-03-28 11:38:03
Φωτογραφία για ΒΓΑΖΕΙ 11ΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΟΚ Ο ΜΙΤΣΕΛ...
Ο Ολυμπιακός μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ και στη σημερινή προπόνηση ο Μίτσελ θα έχει για πρώτη φορά εδώ και δέκα μέρες όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Επιστρέφουν στο Ρέντη και θα προπονηθούν κανονικά και οι ξένοι διεθνείς που λείπουν από την περασμένη Δευτέρα και είχαν ταλαιπωρία με αγώνες και ταξίδια για τις εθνικές ομάδες τους.

Ο Μασάντο δεν έπαιξε στα ματς της Πορτογαλίας και είναι βασικός υποψήφιος για τη θέση του επιτελικού μέσου, την οποία διεκδικεί και ο Φουστέρ.

Ο Τζιμπούρ αγωνίστηκε με την Εθνική Αλγερίας και θέλει την Κυριακή να επιστρέψει στα γκολ, απέναντι στον ΠΑΟΚ με τον οποίο έχει πολύ καλή... παράδοση. Ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού θα είναι στην ενδεκάδα, με τον Μήτρογλου έτοιμο να μπει στο ματς ως αλλαγή.

Ο Φέισα που γνωρίζει αποθεωτικά σχόλια από τα σερβικά ΜΜΕ για την παρουσία του στην εθνική ομάδα της χώρας του κόντρα στη Σκωτία, θα είναι ο κεντρικός μέσος μαζί με τον Μανιάτη. Ετοιμοπόλεμος για τα χαφ και ο Γκρέκο ως εναλλακτική επιλογή.


Κι οι δύο διεθνείς γκολκίπερ της ομάδας, ο Μέγιερι και ο Κάρολ θα κάνουν σήμερα ξανά προπόνηση με τον Ολυμπιακό, με τον Ούγγρο να προορίζεται για βασικός. Την ώρα που για τους ερυθρόλευκους, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr", εξακολουθούν να ακούγονται ονόματα και να έρχονται προτάσεις για τερματοφύλακες ενόψει της νέας σεζόν, όπως του Τσέχου Ντρόμπνι, του Κολομβιανού Οσπίνα και του Λοντίγκιν.

Ο Μίτσελ θα αποφασίσει το προσεχές τριήμερο οριστικά για την ενδεκάδα αφού δει συνολικά την κατάσταση των παικτών του στις προπονήσεις. Προβάδισμα αυτή τη στιγμή έχουν οι Μέγιερι, Παπάζογλου, Χολέμπας, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Φέισα, Μανιάτης, Μασάντο, Βλαχοδήμος, Αμπντούν, Τζιμπούρ.

Με Φουστέρ, Μήτρογλου, Φετφατζίδη, Γκρέκο να διεκδικούν τις δικές τους πιθανότητες για το αρχικό σχήμα.

Πολύ δύσκολα θα προλάβει να είναι στην αποστολή ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος έχει ακόμη ενοχλήσεις και αποτελεί το μοναδικό πρόβλημα για την τεχνική ηγεσία των ερυθρόλευκων.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ