2013-03-28 11:24:09
Φωτογραφία για ΣΤΙΣ 5/4 ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΕΣ
Δεν θα επιστρέψει στα τέλη Μαρτίου στη δράση η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού.

Στις 5 Απριλίου αποφασίστηκε από την Κολυμβητική Ομοσπονδία (ΚΟΕ) να γίνει το εκτός έδρας ματς απέναντι στον ΝΟ Ρεθύμνου, που θα κλείνει την 9η αγωνιστική της Α1 πόλο Γυναικών.

Αυτό συνέβη επειδή το Σάββατο, 30 Μαρτίου, που θα γίνουν τα υπόλοιπα ματς της 9ης αγωνιστικής, η 25άρα πισίνα των Χανίων δεν γίνεται να χρησιμοποιηθεί, ενώ και το «Πέτρος Καπαγέρωφ», που ήταν η άλλη λύση, είναι «κλεισμένο» για τα παιχνίδια του β’ ομίλου της τελικής φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών και έτσι το ματς είναι προγραμματισμένο να γίνει στην πισίνα του Πειραιά την επόμενη Παρασκευή, στις 19:00.

Σε ό,τι αφορά, πάντως, την ομάδα των Νεανίδων, την Τετάρτη έγινε η κλήρωση για την πρώτη φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων. Ο Ολυμπιακός είναι στον α’ όμιλο, μαζί με τους Τρίτωνα Αμαρουσίου, Πανιώνιο και Εθνικό. Από αυτόν τον όμιλο προκρίνονται μόνο δύο ομάδες, από τον α’ όμιλο Θεσσαλονίκης επίσης, από τον β’ όμιλο Αττικής τρεις και από τους ομίλους Πατρών, Βόλου και Χανίων η πρώτη, για να συμπληρωθούν οι 10 ομάδες της τελικής φάσης. Η α’ φάση θα διεξαχθεί από τις 12 έως τις 24 Απριλίου, η κλήρωση για την τελική φάση θα γίνει στις 29 Μαΐου, ενώ η τελική φάση θα διεξαχθεί από τις 28 έως τις 30 Ιουνίου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ