2013-03-27 16:44:04
Φωτογραφία για Wheelchair in action - Ευχαριστίες για την εκδήλωση laser tag Πάτρα 23 Μαρτίου 2013
Η ομάδα του Wheelchair in Action από τότε που δημιουργήθηκε, το 2011, παρουσιάζει προσαρμοσμένα μη διαδεδομένα αθλήματα στην περιοχή μας. Ο σκοπός μας είναι να φέρουμε όσο περισσότερα άτομα με κινητικές αναπηρίες στον αθλητισμό, γιατί σαν αθλητές γνωρίζουμε, την θεραπευτική και κοινωνιολογική σημασία της συμμετοχής σε αθλητικές δραστηριότητες. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να παρουσιάσουμε στους Πατρινούς το σωματείο αθλητών με αναπηρία Α.Σ.ΗΦΑΙΣΤΟΣ.

Για τον σκοπό αυτό, με μεγάλη μας χαρά φιλοξενήσαμε στην πόλη μας, το Σάββατο 23/03/2013, την Battlefield Live Hellas που μας έδωσε δυνατότητα να απολαύσουμε το Laser Tag, ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι σε πραγματικές συνθήκες, στην Πάτρα.

Ο Στήβ Δημητράκουλας με τον εξοπλισμό του μας διασκέδασε, με την αξιοζήλευτη γνώση του πάνω στις διοργανώσεις και την χαρούμενη προσωπικότητα του μας καθοδηγούσε και μας ενέπνευσε να φέρουμε σε πέρας μια ολοκληρωμένη διοργάνωση, χαράς και παιχνιδιού και τον ευχαριστούμε θερμά για αυτό.


Επίσης να ευχαριστήσουμε, την Αντιδημαρχία Υποστήριξης Δημότη, Εθελοντισμού, Ισότητας Φύλων και Ένταξης Μεταναστών και την αντιδήμαρχο Μαρία Ανδρικοπούλου-Ρούβαλη προσωπικά για όλες τις ενέργειες της και για την παρουσία της κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να ξέρουμε πως οι πρωτοβουλίες μας βρίσκουν στήριξη σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης.

Τις ευχαριστίες μας για την στήριξη στην ομάδα μας και σε όλες της δράσεις μας, στον Περιφερειακό σύμβουλο και πρώην αντινομάρχη Υγείας κύριο Γεράσιμο Φεσσιάν όσο και για την ενεργή συμμετοχή του στο παιχνίδι.

Ευχαριστούμε, για την ηχητική κάλυψη του event, τον κύριο Παναγιώτη Τσουνόπουλο που για ακόμα μια φορά στάθηκε αρωγός στην προσπάθειά μας

Τον Dj Bob DK για την καταπληκτική μουσική επένδυση που έδινε ρυθμό στο παιχνίδι μας

Την ομάδα ΕΨΙΛΟΝ για την πολύτιμη Βοήθεια

Τον Ερυθρό Σταυρό

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης

Τη διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης Patras Events για την φωτογραφική κάλυψη

Το Mojo Radio που επικοινώνησε το event ραδιοφωνικά στους πατρινούς ακροατές

Το ιντερνετικό group Sports.Amea για την προώθηση της εκδήλωσης στο αχανές διαδίκτυο

Τον τηλεοπτικό σταθμό LEPANTO και την κυρία Πένυ Μακρή για την φιλοξενία στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού

Τους αθλητές της πόλης μας που βρέθηκαν κοντά μας και απογείωσαν την εκδήλωση με την συμμετοχή τους

Την ΛΟΥΞ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε που δρόσισε του συμμετέχοντες με αναψυκτικά

Τον κύριο Διονύση Σαβράμη και όλους όσους συνέβαλαν για να πραγματοποιηθεί και να ολοκληρωθεί αυτή η εκδήλωση

Για το Wheelchair in action

Επαμεινώνδας Σταμάτης - Σπύρος Κρίθης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ