2013-03-27 16:30:11
Φωτογραφία για 6 εύκολοι και σούπερ θηλυκοί τρόποι για να υιοθετήσεις το ανδρικό στυλ
Δεν χρειάζεται να ντυθείς αγόρι από πάνω μέχρι κάτω… Μπορείς με ένα κομμάτι κάθε φορά να δώσεις το αντρικό στίγμα στο λουκ σου! Δες πως  Είναι από τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν τη σεζόν ss2013. Γι αυτό μην μένεις πίσω και δες πως θα υιοθετήσεις εύκολα το λουκ!

1. Σακάκι

 Ένας από τους πιο απλούς και πιο αποτελεσματικούς τρόπους  για να υιοθετήσεις το ανδρικό λουκ είναι το σακάκι, που σίγορα έχεις στη ντουλάπασου. Ένα σε ίσια γραμμή είναι ιδανικό για το γραφείο ενώ ένα oversized είανι ότι πρέπει για ένα πιο casual λουκ.

2.Tuxedο ή αλλιώς σακάκι από smoking

 Είναι η επίσημη εκδοχή του σακακιού και είναι ιδανικό για μια βραδινή εμφάνιση. Με στενό παντελόνι ταιριάζει θαυμάσια, αλλά δείχνει συγκλονιστικό και με μάξ φόρεμα. Απαραίτητα τα ψηλοτάκουνα.

3. Πουκάμισο

 Με ένα παντελόνι ή μια pencil ψηλόμεση φούστα είναι κατάλληλο για το γραφείο ενώ με τζιν για το Σαββατοκύριακο αποτελεί μια  smart-casual εμφάνιση. Ένα λευκό πουκάμισο, όχι τελείως εφρμοστό είναι ένα must σε κάθε ντουλάπα.


4. Παπιγιόν

 Αν έβαλες το σακάκι, έβαλες και το πουκάμισο και δεν σου είναι αρκετά, βάλε ένα παπιγιόν. Κράτα όμως κάποια θηλυκά στοιχεία στο λοκ , φόρεσε π.χ. κόκκινο κραγιόν.

5. Αντρικό ρολόι

Ένα μεγάλο ρολόι αντρικού τύπου θα δώσει το απαραίτητο class στο ντύσιμό σου. Δανείσου το δικό του άφοβα!

6. Παπούτσια τύπου Oxford

 Τα δετά χαμηλά παπούτσια θα δώσουν σίγουρα στυλ στο λουκ και το πολυπόθητο αντρικό touch.

 Ελένη Μητράκου

http://www.faysbook.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ