2013-03-27 16:24:34
Φωτογραφία για Οι ατίθασες καμπύλες της Έλενας Παπαβασιλείου! (φωτό)
 

Η Έλενα Παπαβασιλείου φωτογραφήθηκε πρόσφατα για το περιοδικό Celebrity και η κάμερα του Yupiii βρέθηκε στα παρασκήνια και μίλησε μαζί της.   

Μιλώντας για τα μυστικά του στιλ της, η Έλενα Παπαβασιλείου εξομολογήθηκε την αδυναμία της στα παπούτσια και ιδιαίτερα στις γόβες, ενώ για το νέο λουκ στα μαλλιά της δήλωσε: «Ήθελα πάρα πολύ καιρό να τα κόψω. Αυτές τις αλλαγές, νομίζω, τις κάνουμε όταν το αισθανόμαστε πρώτα μέσα μας. Αισθάνομαι μια αλλαγή μέσα μου και αυτό ελπίζω να βγει και στο στιλ».  

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός ανέφερε: «Η πιο σημαντική αλλαγή στη ζωή μου είναι πως βρίσκομαι στην πιο χαλαρή μου φάση. Είμαι πιο ζεν, ήρεμη...», ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης παραδέχθηκε: «Τις αλλαγές δεν τις κάνω εύκολα, αλλά δεν τις φοβάμαι κιόλας. Είμαι ικανή για μεγάλες αλλαγές».    

Υπάρχει, όμως, μια αντρική παρουσία στο πλευρό της αυτόν τον καιρό; «Μωρέ, δεν το σκέφτομαι καθόλου αυτήν την περίοδο. Περίεργο ε; Δεν ξέρω, είμαι τόσο ήρεμη. Θα περιμένω την Άνοιξη, το Καλοκαίρι... Να βγει ο ήλιος», δήλωσε η ίδια, ενώ λίγο αργότερα πρόσθεσε: «Πρώτα από όλα είμαι άνθρωπος της οικογένειας, είναι ό,τι πιο σημαντικό για μένα σε αυτή τη ζωή. Από εκεί και πέρα, έχω ανάγκη τη σταθερότητα, αλλά είμαι διστακτική μέχρι να μπουν κάποιοι άνθρωποι στη ζωή μου. Όταν μπουν, όμως, τους κρατάω βρέξει - χιονίσει και είμαι δίπλα τους!». 

Σχετικές φωτογραφίες:
newpost
notosspor
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ