2013-03-27 12:43:05
Φωτογραφία για Δήμος Αγράφων: Στις δικαστικές αίθουσες οι καταγγελίες της Aντιπολίτευσης-Ανεξάρτητων
Στα δικαστήρια της Λάρισας σήμερα ο δήμαρχος Αγράφων Δημήτρης Τάτσης. Προκαταρκτική εξέταση σε εξέλιξη και απο την Εισαγγελία Καρπενησίου Τις αίθουσες των δικαστηρίων παιρνούν πλέον οι κόντρες και οι καταγγελίες για "ατασθαλίες", "κακοδιαχείριση" και "πλιάτσικο", απο μέρους της Αντιπολίτευσης και των Ανεξάρτητων συμβούλων προς την δημοτική αρχή Αγράφων .

Μετά τις αρχικές καταγγελίες της Κλεάνθη Φουρλίγκα.... Άρχισαν τα όργανα στον δήμο Αγράφων ...και αυτές που ακολούθησαν απο τον Θεόδωρο Μπαμπαλή ..Ανοικτή επιστολή Μπαμπαλή για την κατάντια στα Άγραφα...και τον Θύμιο Μιχόπουλο..Αστραπές και βροντές στον δήμο Αγράφων...για τις πλαστές οικονομικές επιτροπές και τα "μαιμού¨δημοτικά συμβούλια και πρακτικά συνεδριάσεων,'ηδη έχει επέμβει ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακιντζής και η ΓΓ της Αποκεντρωμένης διοίκησης κα Γερακούδη ,οι οποίοι μετά απο τις αλλεπάλληλες καταγγελίες έχουν προωθήσει το θέμα για διερεύνηση στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα της Περιφέρειας.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Prasi@Online ήδη έχει επέμβει και ο Εισαγγελέας Καρπενησίου όπου πριν λίγες μέρες κάλεσε για κατάθεση την καταγγέλουσα Κλεάνθη Φουρλίγκα και πιθανόν και τους καταγγελλόμενους δήμαρχο Αγράφων Δημήτρη Τάτση και τον πρώην πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Δημήτρη Τσιώλη.

Αύριο το πρωί στις 10 μετά απο κλήση του Πειθαρχικού Συμβουλίου Στερεάς που αποτελείτε και απο Πρωτοδίκες ανακριτές θα εκδικαστεί η υπόθεση των καταγγελίων,στο δικαστικό μέγαρο της Λάρισας στον 3ο όροφο.

Πολλά είναι τα ενδεχόμενα που μπορούν να συμβούν απο εδώ και στο εξής αφού πλέον όλα κινούνται στα άκρα.

Αν αποδειχθούν ορθές οι καταγγελίες ενδεχομένως ο δήμαρχος Αγράφων να κατηγορηθεί για παράβαση καθήκοντος και να οδηγηθεί ως και την αργία.

Φυσικά όλοι έχουν το τεκμήριο της αθωότητας εφ'οσον διενεργείται προανάκριση για την διαπίστωση πιθανον αξιόποινων πράξεων, καθ’ όλο το στάδιο της προδικασίας, και μέχρι της εκδόσεως δικαστικής αποφάσεως.

Σημασία για τους Αγραφιώτες έχει να υπάρξει σύντομα δικαστικό αποτελέσματα για να μην αιωρούνται καταγγελίες ώστε αυτοί που αποδεδειγμένα .. έβαλαν το δάκτυλο στο μέλι.. είτε εσκεμένα είτε απο αμέλεια και κατασπατάλησαν τα λεφτά που ανήκαν στους κατοίκους των Αγράφων,να πάρουν τον δρόμο που τους ανήκει και αυτοί που πραγματικά ενδιαφέρονται για τα Άγραφα (που ίσως μετριούνται στα δάκτυλα μιας παλάμης) να προχωρήσουν ώστε να βγάλουν τον δήμο απο την αφάνεια αλλά και το μικρόβιο της ..αδιαφάνειας.

Το Πειθαρχικό Συμβούλιο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας αποτελείτε απο τους:

α) Δήμητρα Μαλαγάρη, Πρωτοδίκη Δ. Δ., ως Πρόεδρο, με αναπληρώτρια την Αναστασία Γαρατζιώτη, Πρωτοδίκη Δ. Δ.

β) Ιωάννα Παχή ∆ικαστική Αντιπρόσωπο του Ν.Σ.Κ. µε αναπληρώτρια

την ∆ιονυσία Νταϊφώτη ∆ικαστική Αντιπρόσωπο του Ν.Σ.Κ

γ) i) Αγορίτσα Παπαρίζου, Προϊσταμένη Διεύθυνσης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας, με αναπληρωτή τον Κωνσταντίνο Κολοβό, Προϊστάμενο Διεύθυνσης του Υπουργείου Οικονομικών (για τις περιπτώσεις υπαλλήλων της

Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας),

ii) Ηλία Γεωργίτση, Προϊστάμενο Διεύθυνσης του Δήμου Λοκρών, με αναπληρωτή τον Δημήτριο Τσώνη, Προϊστάμενο Διεύθυνσης του Δήμου Λαμιέων (για τις περιπτώσεις υπαλλήλων των ΟΤΑ α΄ βαθμού των νομών Βοιωτίας, Εύβοιας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας).

Γραμματέα του Συμβουλίου η Αλεξάνδρα Θειακοδημήτρη,υπάλληλο του κλάδου ΠΕ Μηχανικών με βαθμό Δ της ΠεριφέρειαςΣτερεάς Ελλάδας, με αναπληρωτή τον Δημήτριο Γρίβα, υπάλληλο τουκλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών με βαθμό Δ της ίδιας Περιφέρειας

prassia-eyrytanias.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ