2013-03-26 17:30:06
Φωτογραφία για Στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ο Ότο Ρεχάγκελ
Την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών επισκέπτεται αυτή την ώρα ο πρώην προπονητής της Εθνικής Ελλάδος κ. Ότο Ρεχάγκελ, ο οποίος πριν λίγες μέρες αποδέχθηκε την πρόταση της γερμανικής κυβέρνησης να αναλάβει επίτιμος πρέσβης της χώρας στην Ελλάδα.

Τον κ. Ρεχάγκελ υποδέχθηκε στην είσοδο της Αρχιεπισκοπής ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. Μάξιμος Παπαγιάννης, κληρικός που ομιλεί την Γερμανική γλώσσα από την διακονία του στην Ι.Μ. Γερμανίας.

Να αναφερθεί ότι τον κ. Ρεχάγκελ, συνοδεύει ο Χανς Γιοακίμ Φούχτελ.

Στη συνέχεια στην αίθουσα του Θρόνου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου με τον κ. Ρεχάγκελ, η οποία πραγματοποιήθηκε σε αδελφικό κλίμα.

Ο Αρχιεπίσκοπος συνεχάρη τον κ. Ρεχάγκελ για την πρόταση της Γερμανικής Κυβέρνησης, να γίνει Πρέσβης καλής θελήσεως των δύο χωρών.

Ο γερμανός τεχνικός θα καθοδηγήσει την ποδοσφαιρική ομάδα που αποτελείται από νέους που φιλοξενούνται στον Ξενώνα Ασυνόδευτων Ανηλίκων-Προσφύγων «Εστία – Στοίχημα Ζωής» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Σκοπός του φιλικού αγώνα είναι η διάδοση αντιρατσιστικού μηνύματος και η καλλιέργεια πνεύματος αλληλεγγύης μεταξύ των λαών.
romfea.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ