2013-03-25 00:13:09
Φωτογραφία για ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΧΑΝΤ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Σχεδόν απίθανη θεωρείται η συμμετοχή των Μιχάλη Πελεκάνου, Τζέρεμι Χαντ στην αυριανή (25/3, 7 μ.μ., ΕΤ1) εντός έδρας αναμέτρηση του Άρη κόντρα στον Ολυμπιακό.

Οι δύο παίκτες, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών – διάστρεμμα στο δεξί πόδι ο Περιστεριώτης γκαρντ και υγρό στο δεξί γόνατο ο Αμερικανός «πλάγιος» - ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και όλα δείχνουν ότι δεν θα αγωνιστούν αύριο.

Μέρος της προπόνησης κατάφερε να βγάλει ο Μιχάλης Πελεκάνος και αναπτέρωσε τις ελπίδες συμμετοχής του κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο 31χρονος φόργουορντ ναι μεν μπόρεσε να ακολουθήσει μέρος του προγράμματος, ωστόσο δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή από το Βαγγέλη Αγγέλου, με βάση την κατάστασή του, αλλά θεωρείται δύσκολη.

Ο Αμερικανός από την πλευρά του δεν μπόρεσε να γυμναστεί, αντ’ αυτού ακολούθησε θεραπεία. Πολύ δύσκολα πλέον θα καταφέρει να ενισχύσει την ομάδα του απέναντι στον Ολυμπιακό. Η συμμετοχή του θα κριθεί οριστικά αύριο (25/03), αναλόγως εάν θα βρεθεί σε θέση να ακολουθήσει το πρωινό πρόγραμμα, με το οποίο θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία των Θεσσαλονικιών.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ