2013-03-24 14:25:05
Φωτογραφία για ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΦΑΝΕΛΑ ΜΕ ΤΟ 4ο ΑΣΤΕΡΙ ΟΙ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση για το φιλικό των Βετεράνων του Ολυμπιακού στα Βάγια Θήβας.

Μάλιστα, πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "gavros.gr", αναφέρουν ότι αναμένεται να υπάρξει περισσότερος κόσμος σε σχέση μ’ αυτό που έδωσε το «παρών» στην Θήβα πριν λίγες ημέρες. Την Τρίτη, πραγματοποιήθηκε το Δ.Σ. των παλαίμαχων του Ολυμπιακού στα γραφεία στο Πασαλιμάνι, και μίλησαν για την αποστολή της ομάδας που θα αναχωρήσει με το πούλμαν της πρώτης ομάδας στις 13:30 από το Ρέντη, αλλά και για διάφορα άλλα θέματα που αφορούν τον Σύνδεσμο.

Πλέον, μετά το φιλικό την ερχόμενη Δευτέρα, οι θρύλοι του Θρύλου βάζουν πλώρη για το μεγάλο παιχνίδι της Μ. Παρασκευής, αλλά κυρίως για την φιέστα των ερυθρόλευκων που όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα λάβουν μέρος. Μάλιστα, ανυπομονούν να φορέσουν τη νέα τους φανέλα με το τέταρτο αστέρι πάνω, που θα ραφτεί και για την ομάδα των Βετεράνων. Ανυπομονούν οι παλαίμαχοι του Θρύλου. Στην φιέστα των νταμπλούχων Ελλάδας για την κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος, θα υπάρχουν διάφορες εκπλήξεις από τις παλιές δόξες του Ολυμπιακού.


Ακόμα όμως, δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό από πλευράς τους. Στο φιλικό της 25ης Μαρτίου τώρα, θα υπάρχουν και πάλι βραβεύσεις ως είθισται. Συγκεκριμένα, θα βραβευτεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης, ανήμερα μάλιστα της ονομαστικής του εορτής, ο πρόεδρος του Συνδέσμου των Βετεράνων Γιώργος Δαρίβας, ο Ηλίας Ρωσίδης, αλλά και η ομάδα των παλαίμαχων του Θρύλου όπου όλοι θα πάρουν μετάλλια.

Έτσι λοιπόν, αναμένεται μία μεγάλη γιορτή η οποία ενδέχεται να ξεπεράσει το φιλικό με τον ΑΟ Θήβας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ