2013-03-24 14:15:05
Φωτογραφία για Αχαΐα: Ατύχημα ο θάνατος της γυναίκας στο Λιμνοχώρι
Στην εκδοχή του ατυχήματος καταλήγουν μέρα με τη μέρα οι πυροσβέστες που χειρίζονται την υπόθεση του θανάτου της 80χρονης Αγγελικής Λοτσάρη, που έχασε τη ζωή της την περασμένη Τρίτη το βράδυ μέσα στους χώρους του σπιτιού της, στο Λιμνοχώρι Αχαΐας. Η απώλειά της έχει συγκλονίσει τους κατοίκους του χωριού καθώς επρόκειτο για μια ήσυχη και αγαπητή γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα στοιχεία της Πυροσβεστικής συνηγορούν στο ότι η γυναίκα προσπάθησε να βάλει φωτιά στο χώρο της κουζίνας, πιθανότατα είτε να μαγειρέψει είτε να ζεστάνει κάποιο φαγητό και από αμέλεια έπιασαν τα ρούχα της φωτιά. Πρέπει να σημειωθεί ότι κατά τις πληροφορίες των πυροσβεστών η γυναίκα πολλές φορές χρειαζόταν τη βοήθεια των οικείων της. Ωστόσο εκείνη την ημέρα αποφάσισε να μαγειρέψει ενώ ο 48χρονος γιος της βρισκόταν εκτός του σπιτιού με αποτέλεσμα να προκληθεί το ατύχημα.

Ο 48χρονος επιστρέφοντας από το καφενείο είδε τις φλόγες να ξεπηδούν από το σπίτι του προσπάθησε να σώσει τη μητέρα του. Παραβίασε το παράθυρο της κουζίνας για να μπει μέσα, διότι η πόρτα της εισόδου ήταν κλειδωμένη .
pelop.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ