2013-03-24 13:15:30
Φωτογραφία για ΣΤΕΦΑΝΟΥ : ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΥΠΕΣ ΑΚΟΜΗ
Ως περσινός Κυπελλούχος, ο Γιώργος Στεφάνου θέλει να διατηρήσει τον τίτλο και να κάνει παράλληλα ένα προσωπικό ρεκόρ.

Στο σημερινό τελικό κόντρα στον Φοίνικα Σύρου ο λίμπερο του Ολυμπιακού έχει τη δυνατότητα να γίνει ο πρώτος παίκτης που θα έχει σηκώσει την κούπα με τέσσερις διαφορετικές ομάδες!

Ο διεθνής ερυθρόλευκος μίλησε στο σάιτ της ομοσπονδίας για το φινάλε του Final 4 του Ρεθύμνου.

«Σίγουρα είναι ωραία να μαθαίνεις ότι κάνεις τέτοια ρεκόρ, αλλά αφήστε να τελειώσει ο τελικός και μετά βλέπουμε. Πάντως εγώ έχω όρεξη για πολλές κούπες ακόμη», είπε χαμογελώντας ο έμπειρος λίμπερο, ωστόσο όταν η κουβέντα πήγε στο αγωνιστικό κομμάτι του τελικού ξεκαθάρισε πως ότι έχει γίνει μέσα στη σεζόν δεν μετράει.

«Το ότι τους έχουμε κερδίσει και στα τρία ματς (πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ) δεν λέει τίποτα απολύτως. Σε έναν τελικό οι πιθανότητες είναι 50-50 πόσο μάλλον όταν παίζουμε αθλητές τέτοιου βεληνεκούς με φοβερή εμπειρία από τελικούς και τίτλους», είπε ο ερυθρόλευκος άσος και συνέχισε:


«Εμείς ξέραμε ότι οι πιθανότητες ήταν με το μέρος του Φοίνικα και περιμένουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα με ανανεωμένη ψυχολογία λόγω του νέου προπονητή, που όσο κοινότυπο κι αν ακούγεται σε κάποιους είναι πολύ σημαντικό στοιχείο».

Τέλος, ο Στεφάνου παραδέχθηκε ότι η εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στον Παμβοχαϊκό ήταν εξαιρετική και ευχήθηκε: «να μπορέσουμε να την επαναλάβουμε και στον τελικό. Είναι σημαντικό, τώρα που κρίνονται τίτλοι να παίζουμε μ’ αυτό τον τρόπο κι ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι ως το τέλος»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ