2013-03-24 13:09:56
Φωτογραφία για «ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ» ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ!
Πιο αποφασισμένος από ποτέ να επαναφέρει τον Ολυμπιακό στον δρόμο των επιτυχιών εμφανίζεται ο αρχηγός των ερυθρόλευκων, Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος έδωσε το έναυσμα για τη τελική αντεπίθεση σ' όλα τα μέτωπα.

«Άλλος» άνθρωπος παρουσιάζεται τις τελευταίες ημέρες ο Σπανούλης, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "katimagiko.gr". Η εντός έδρας ήττα από τη Μακάμπι, η οποία συνοδεύτηκε από απογοητευτική εμφάνιση «ξένισε» πρώτον απ' όλους τον αρχηγό των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης!

O Σπανούλης ξέχωρα από τις αδιαμφισβήτητες ικανότητές του και το γεγονός ότι παρουσιάζεται ...πυραυλοκίνητος στον αγωνιστικό χώρο, καθοδηγώντας μαεστρικά τους συμπαίκτες του, είναι ένας πολύ δυνατός χαρακτήρας με τρομερό αθλητικό εγωισμό!

Η εντός έδρας ήττα της Παρασκευής από την Μακάμπι έχει πεισμώσει αφάνταστα τον διεθνή γκαρντ του Θρύλου, ο οποίος δείχνει πιο αποφασισμένος από ποτέ να το ...πάρει επάνω του και να οδηγήσει τους πρωταθλητές Ευρώπης στον δρόμο των επιτυχιών, αρχής γενομένης από το κρίσιμο και επικίνδυνο παιχνίδι της Δευτέρας με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο Αλλά πολύ περισσότερο να οδηγήσει τον Ολυμπιακό σε νίκες επί των Φενέρ και Χίμκι, που θα ανοίξουν διάπλατα την πόρτα της πρόκρισης για την προημιτελική φάση της Ευρωλίγκας!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αποκατάσταση…
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αποκατάσταση…
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ