2013-03-23 16:00:08
Φωτογραφία για lagazettedufennec.com : ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ
Συνεχείς είναι οι αναφορές των Αλγερινών στον Ράφικ Τζιμπούρ, με τους συμπατριώτες του δημοσιογράφους, μέσω της ιστοσελίδας "lagazettedufennec.com", να πλέκουν το εγκώμιο του επιθετικού του Ολυμπιακού, αναφέροντας πως τονώνει την επιθετική γραμμή της εθνικής Αλγερίας, η οποία στις 26 Μαρτίου κοντράρεται με το Μπενίν για τα προκριματικά του παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 και η νίκη αποτελεί μονόδρομο.

«Η επιστροφή του επιθετικού του Ολυμπιακού Ράφικ Τζιμπούρ, σαφώς και θα αλλάξει την κατάσταση στην ιεραρχία των στράικερ στην ομάδα. Ο Ράφικ Τζιμπούρ έχει όλα όσα χρειάζεται προκειμένου να αφήσει εκτός ανταγωνισμού τους υπόλοιπους», γράφει μεταξύ άλλων η ιστοσελίδα και συνεχίζει.

«Όπως πάντα, εκρηκτικός με τον Ολυμπιακό, το νούμερο 10 της ομάδας του Πειραιά έχει κάνει ένα τρομερό come back και σκοπεύει να καθιερωθεί ως το Νο1 στην επίθεση της Αλγερίας. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, λάμπει με την ομάδα του και ποτέ δεν είχε τόσο καλά στατιστικά: 20 γκολ σε 22 αγώνες πρωταθλήματος αυτή τη σεζόν! Τώρα έχει την ευκαιρία να σωπάσει τις κριτικές και να σβήσει το κερί του ανταγωνισμού».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ