2013-03-23 14:42:16
Φωτογραφία για Κόλπο γκρόσο στη Κύπρο - Σκληρή άποψη αναγνώστη μας
Για να μην έχουμε ψευδαισθήσεις, στην Κύπρο γίνεται η μεγάλη ληστεία αυτή τη στιγμή. Αντι να συνεισφέρουν όλοι οι καταθέτες άνω των 100.000 ευρώ με ένα ποσοστό του 20%, συνεισφέρουν τη διάσωση της Κύπρου μόνο 11.000 καταθέτες, πολλοί οικογενειάρχες, εταιρίες και ξένοι επενδυτές, με όλες τις οικονομίες τους με κούρεμα άνω του 70%.

Είναι ξεπούλημα γιατί έτσι διαφυλάσσουν τα χρήματά τους οι Κύπριοι Βουλευτές που έχουν τις καταθέσεις τους στην Τράπεζα Κύπρου. Είναι ξεπούλημα και ντροπή να καταστρέφεις της μισές οικογένειες για να μην πληρώσουν οι άλλες μισές ούτε ένα μικρο ποσοστό.

Μάλιστα πηγές αναφέρουν πως ο ίδιος ο Αναστασιάδης ενημέρωσε φίλους και γνωστούς να βγάλουν τα χρήματά τους μια εβδομάδα πριν το μεγάλο "κραχ". Συνολικά έγιναν αναλήψεις...4.5 δις ευρώ! Θα πρέπει να φορολογηθούν και αυτά τα χρήματα.

Κύριοι Κύπριοι Βουλευτές, αυτό που πάτε να ψηφίσετε πρόκειται για Εσχάτη Προδοσία. Όσοι χάσουν τόσο μεγάλο μέρος της περιουσίας τους με Δόλο, θα κυνηγήσουν να μάθουν τις σκοπιμότητες και το ποιος είπε ψέματα στις εταιρίες και στους καταθέτες που εμπιστεύτηκαν τα χρήματα τους στη Κύπρο.

Πάντα υπάρχει άλλη λύση και άλλος τρόπος να βρεθούν τα χρήματα ο οποίος είναι πιο δίκαιος. Μη ψηφίσετε με ιδίων όφελος και καταστρέψετε ολόκληρες γενιές οικογενειών. Μην ενδώσετε στην απληστία και στον εγωισμό. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ