2013-03-23 12:58:04
Φωτογραφία για Το επίσημο remix “Pour It Up” της Rihanna… με 4 rappers!
Στις 4 Μαρτίου, η Rihanna είχε δηλώσει πως «συγκέντρωνε» ράπερς προκειμένου να ηχογραφήσουν το official remix του “Pour It Up”.

Ανάμεσα στους ράπερς βρίσκονταν ο Young Jeezy (είχε συνεργαστεί με τη Rihanna στο single της “Hard”), ο Rick Ross, o 2 Chainz, o Kendrick Lamar, o Juicy J και ο T.I. (με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην επιτυχία “Live Your Life”). Τελικά, το remix περιλαμβάνει όλους τους παραπάνω εκτός των Kendrick Lamar και 2 Chainz.

To “Pour It Up” αποτελεί το 3ο single της τραγουδίστριας από το #1 album της, “Unapologetic”. Έχει στοιχεία club και hip hop μουσικής. Έχει γραφτεί από την ίδια τη Rihanna σε συνεργασία με τους Michael Williams και J-Bo. Το τραγούδι έχει ήδη φτάσει στο #19 των αμερικανικών charts, ενώ βρίσκεται στο Top10 των Hip Hop charts με πωλήσεις να ξεπερνούν τις 675,000. Η κριτική είναι θετική ως προς τη μουσική και τη προσαρμοστικότητα της Rihanna, αυτό που επικρίνουν είναι οι στίχοι, οι οποίοι αναφέρονται στον πλούτο της τραγουδίστριας και σε strip clubs. Το τραγούδι παρουσιάζεται live στο “Diamonds World Tour”.

Αξίζει να σημειωθεί πως έχουν γίνει αμέτρητα ανεπίσημα remixes στο “Pour It Up” από πολλούς διάσημους ράπερς, όπως την Trina, την Lil Kim και τον French Montana. Ακούστε το επίσημο remix εδώ :

www.tralala.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ