2013-03-23 12:48:03
Φωτογραφία για ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ!
Να είναι αυτοί που θα βρεθούν στον τελικό του Κυπέλλου θέλουν άπαντες στον Ολυμπιακό μετά το σημερινό ημιτελικό του Final 4 κόντρα στον Παμβοχαϊκό στο Ρέθυμνο (17:00, Novasports 1).

Οι ερυθρόλευκοι θα επιδιώξουν να επικρατήσουν της ομάδας από το Βραχάτι, την οποία είχαν αποκλείσει πέρσι με ανατροπή από 2-0 στον προημιτελικό του Κυπέλλου στη Σύρο, ώστε την Κυριακή (16:00) να συμμετάσχουν στο μεγάλο τελικό και τελικά να σηκώσουν την κούπα, όπως είχαν κάνει τελευταία φορά το 2011 στην Ορεστιάδα.

Επιπλέον, οι παίκτες του Δημήτρη Καζάζη θέλουν να πάρουν μία άτυπη ρεβάνς από τον Παμβοχαϊκό, καθώς είναι η μόνη ελληνική ομάδα που τους έχει νικήσει φέτος.

Μοναδικός... πονοκέφαλος για τον Δημήτρη Καζάζη είναι η κατάσταση του Κώστα Χριστοφιδέλη, ο οποίος δεν ακολούθησε το πρόγραμμα στην τελευταία προπόνηση της Παρασκευής λόγω ενοχλήσεων στη μέση και είναι αμφίβολος.

Στόχος των ερυθρόλευκων, πάντως, είναι να επιβεβαιώσουν εντός αγωνιστικού χώρου τον χαρακτηρισμό του φαβορί στον θεσμό, που τους δίνουν όλοι, με τη βοήθεια των οπαδών του Θρύλου που αναμένεται να είναι για άλλη μια φορά δίπλα τους και να διεκδικήσουν το τρόπαιο μία ημέρα αργότερα απέναντι στον νικητή του έτερου ημιτελικού ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Φοίνικα Σύρου (19:30, Novasports 1).

Διαιτητές του αγώνα των ερυθρόλευκων είναι οι Γεωργουλέας και Αγγελίδης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ