2013-03-23 12:33:08
Φωτογραφία για Τι δεν θέλεις να σου πει στο τέλος του ραντεβού
Πόσα και πόσα πρώτα ραντεβού δεν έχεις βιώσει; Σίγουρα, ένα ραντεβουδάκι live, με σένα κι εκείνο στο ίδιο τραπέζι, είναι προτιμότερο από μια συνομιλία στο Facebook. Έλα όμως που με την πείρα που έχεις αποκτήσει στα ραντεβού, ξέρεις καλά πως συγκεκριμένες ατάκες προδίδουν πως δεύτερη συνάντηση δεν θα υπάρξει. Ιδού, οι πιο χτυπητές: 

1. Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα:

Μια φράση καθόλου ρομαντική λες και ολοκληρώσαμε μόλις κάποιο επαγγελματικό δείπνο ή ακόμα χειρότερα συνέντευξη για δουλειά. Είναι μια ευγενής πρόταση με σκοπό να μην σε προσβάλλει που αν δεν συνοδευτεί με φράσεις όπως ''πέρασα πολύ όμορφα'' ή "πότε θα το ξανακάνουμε", δύσκολα σου δίνει ελπίδες για επόμενο ραντεβού.

2. Λοιπόν έχω το τηλέφωνό σου, οπότε μιλάμε:

Είναι σαφές πως με τη φράση αυτή στο τέλος του ραντεβού σου εξηγεί με απόλυτο τρόπο πως εφόσον το θέλει, θα επικοινωνήσει εκείνος μαζί σου. Με λίγα λόγια, επόμενο ραντεβού δεν διαφαίνεται στο σύντομο μέλλον και είναι πιθανό να έχεις νέα του, ένα μεθυσμένο βράδυ ή ένα απόγευμα που βαριέται και δεν έχει κάτι πιο ενδιαφέρον να κάνει! 


3. Η επόμενη εβδομάδα είναι δύσκολη αλλά σίγουρα θα βρεθούμε πάλι σύντομα:

Λόλα, να μία χυλόπιτα. Τούτη θα μπορούσε να είναι η ερμηνεία της ατάκας που σου ξεφούρνισε το αγόρι αυτό μετά το πρώτο ραντεβού σας. Σίγουρα, αφήνει στον αέρα το επόμενο ραντεβού και ακόμα πιο σίγουρα δίνει χρόνο στον εαυτό του τονίζοντας πως άμεση νέα συνάντηση δεν θα υπάρξει. Όμως, θέλει να σε έχει και stand by! Αυτό που οφείλεις να καταλάβεις είναι πως η εντύπωση που του άφησες δεν ήταν τόσο δυνατή ώστε να αψηφήσει την δύσκολη επόμενη εβδομάδα και να κανονίσετε κάτι μαζί.

4. Θα είμαστε σε επαφή:

Επαφή, τρίτου τύπου; Γιατί η επαφή αυτή που υποσχέθηκε θα πραγματωθεί κάποια στιγμή, σε κάποια γιορτή ή τυχαία στο δρόμο, όταν θα τον δεις και δεν θα θυμάσαι ούτε το όνομά του. Το πρόβλημα με τη συγκεκριμένη ατάκα είναι πως μπορεί να σε βάλει σε περιπέτειες. Γιατί κράτησες το θα μείνουμε και μπορεί να θελήσεις εσύ να πάρεις την πρωτοβουλιά για την επαφή. Κι αν δεν σηκώσει το τηλέφωνο;

5. Καλή τύχη:

Και να μας γράφεις! Γιατί πως να ερμηνεύσεις μια τέτοια φράση, λες και πας στον πόλεμο και θα χρειαστείς τύχη για να επιστρέψεις. Σίγουρα, η πρόθεσή του ήταν καλή αλλά μια τέτοια ατάκα στο τέλος του ραντεβού υποδηλώνει πως εσείς οι δυο που μοιραστήκατε μια βραδιά, ένα ποτό, ένα φαγητό, δεν θα ξαναβρεθείτε τα δυο σας σύντομα. Είναι σαν να σου λέει, καλή τύχη με τα επόμενα ραντεβού σου γιατί μαζί δεν θα το ξαναβιώσουμε το ίδιο δράμα.

Το χειρότερο: Να ακούσεις κάποια από τις παραπάνω φράσεις μετά την απόφασή σου να ενδώσεις στο σεξ από το πρώτο ραντεβού.

Το ακόμα χειρότερο: το ραντεβού να έχει διαρκέσει μισή ώρα και εκείνος να φεύγει γρήγορα, γιατί τάχα κάτι του συνέβη (χωρίς κι εκείνος να ξέρει ακριβώς τι- ούτε να μπει στη διαδικασία να βρει μια ωραία δικαιολογία, ένα όμορφο ψέμα).http://www.womenonly.gr
 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ