2013-03-23 12:30:06
Φωτογραφία για Θετικός για διακανονισμό ο Νίνης
Ο Σωτήρης Νίνης έδειξε για μία ακόμα φορά ότι δεν ξεχνά την ομάδα που τον ανέδειξε και δέχτηκε να γίνει νέος διακανονισμός στα χρήματα που του οφείλει ο Παναθηναϊκός.

Το ποσό των 130.000 ευρώ έχει λαμβάνειν ο άσος της Πάρμα από τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με το Τριφύλλι και βάση της αρχικής συμφωνίας θα έπρεπε να λάβει τον περασμένο Γενάτη 65.000 ευρώ και ακόμα τόσα τον ερχόμενο Απρίλιο. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ωστόσο που αναδείχθηκε μέσα από τους «πράσινους» έδειξε ότι σέβεται τις δυσκολίες που περνάει η πρώην ομάδα του κι έβαλε «πλάτη» για μία ακόμα φορά.

Συγκεκριμένα η πλευρά του Σωτήρη Νίνη που βρισκόταν σε επαφές με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού τις τελευταίες ημέρες, συμφώνησε να πάει ακόμα πιο πίσω χρονικά η εξόφληση του παίκτη, σύμφωνα με το «Goal». Για την ακρίβεια ο διεθνής άσος θα πληρωθεί εντός της ερχόμενης εβδομάδας 20.000 ευρώ, 30.000 ευρώ τον Μάιο και το υπόλοιπο ποσό θα θα μοιραστεί σε τρεις δόσεις των 20, 25 και 30.000 ευρώ αντίστοιχα, από τον Οκτώβριο, ως τον Δεκέμβριο του τρέχοντος χρόνου.

πηγή: gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ