2013-03-23 12:26:44
Φωτογραφία για ΚΟΥΠΑ ΚΑΙ... ΓΡΑΦΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΡΕΙΣ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ!
Ο Κώστας Χριστοφιδέλης είναι το πρόσωπο του φάιναλ φορ Κυπέλλου που ανοίγει αυλαία σήμερα στο Ρέθυμνο. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχει επτά κατακτήσεις με τρεις διαφορετικές ομάδες και θέλει να φτάσει τα οκτώ, ενώ ιστορία επιθυμεί να γράψει ο Στεφάνου.

Στην όμορφη πόλη της Κρήτης οι Ολυμπιακός, Παμβοχαϊκός, Φοίνικας Σύρου και Ηρακλής θα παλέψουν για τον πρώτο σοβαρό τίτλο της χρονιάς.

Εκτός από τις ομάδες και την ιστορία του, η κάθε κατάκτηση του Κυπέλλου όπως και κάθε τροπαίου, είναι ξεχωριστή και για τους παίκτες. Δύο από αυτούς στο Ρέθυμνο θέλουν να γράψουν την δική τους ξεχωριστή ιστορία και θα το κάνουν αν ο Ολυμπιακός κατακτήσει την κούπα.

Αρχικά, όπως μας θυμίζει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", ο Κώστας Χριστοφιδέλης θα φτάσει τα 8 και θα υπολείπεται μόλις ένα από τον Γιώργο Ντράγκοβιτς και την κορυφή στην σχετική λίστα, ενώ θα περάσει και τον Θεοδωρίδη με τον οποίο μοιράζεται την δεύτερη θέση.


Ακόμα μεγαλύτερο όμως θα είναι το επίτευγμα για τον Γιώργο Στεφάνου. Ο διεθνής λίμπερο έχει ήδη κατακτήσει κύπελλο με τρεις ομάδες (Παναθηναϊκό, Νίκαια και Ηρακλή) και θα γίνει ο μόνος παίκτης που θα το καταφέρει με τέταρτη διαφορετική.

Με τρεις διαφορετικές ομάδες είναι και ο Χριστοφιδέλης, αλλά ήδη το έχει πάρει με τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και τον Ηρακλή, ενώ αν το πάρουν οι ερυθρόλευκοι, στο κλαμπ των παικτών με κούπα με τρεις διαφορετικές ομάδες θα μπει και ο Νίκος Σμαραγδής που ήδη το έχει κατακτήσει με Παναθηναϊκό και Ηρακλή.

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

9 ΤΙΤΛΟΙ: Ντράγκοβιτς

7 ΤΙΤΛΟΙ: Θεοδωρίδης, Χριστοφιδέλης

6 ΤΙΤΛΟΙ: Γκιούρδας, Κράβαρικ, Τριανταφυλλίδης

5 ΤΙΤΛΟΙ: Κουρνέτας, Χοφ, Ψάρρας Σ.

4 ΤΙΤΛΟΙ: Αμαριανάκης, Γκιρτζίκης, Ζελιάσκοφ, Ιωαννίδης Ν., Καζάζης Δ., Καζάζης Στ., Καλμαζίδης, Λυκούδης, Μηνούδης, Μουστακίδης, Μπάεφ, Πολύζος, Στεφάνου, Τσακιρόπουλος, Φάκας

3 ΤΙΤΛΟΙ: Αγκάμεζ, Ανδρεάδης, Γαλάκος, Κολιόπουλος, Λάππας, Μαλουσάρης, Μποζίδης, Ξενάκης, Ξεροβάσιλας, Πανταλέων, Πρωτοψάλτης, Τεντζέρης, Τερζάκης, Καριπίδης

2 ΤΙΤΛΟΙ: Αγγελίδης Χ., Αλεξίου, Αλεξούδης, Ανδρεόπουλος, Γκόμεζ, Δεσλής, Δωριάδης, Ηλιόπουλος, Καλαϊτζίδης, Κουμπλής, Κυριαζής, Λάιος, Μαρτσέλο, Μέλκας, Μιχαλόπουλος, Μητρόπουλος, Μπολ, Μπρουκς, Ντεσπέιν, Ντονάς, Νικολογιάννης, Ντάντε, Ουτζής, Παπαδημητρίου, Προσαλίκας, Προύσαλης, Σμαραγδής, Στάνλεϊ, Τζούριτς, Τζεβελεκίδης, Τζελάτη

1 ΤΙΤΛΟΣ: Αλεξόπουλος, Αμαξόπουλος, Αντωνιάδης, Αραμπατζής Η., Αραμπατζής Αθ., Αστράς, Βαρδής, Βίλντε, Βούγιεβιτς, Γέρκος, Γεωργαντής, Γιαμπλόνσκι, Γιώτας, Γκαβρίλοφ, Γκουντάκος, Γκρανβορκά, Δημητρακόπουλος, Διαμαντόπουλος, Ελγκέτα, Εστράδα, Εφραιμίδης, Ζαγκούμνι, Ιωαννίδης Κ., Καραμαρούδης, Κοκκιναράς, Κονσταντίνοφ, Κάνταρος, Κουζούνης, Κοκκινάκης, Κολτσιάκης, Κουρκουμέλης, Κουρούπης, Κούστας, Κυρπιζλίδης, Κωτσαράς, Λιάσκος, Μανουσαρίδης, Μαριάτος, Μαυράκης, Μαυρίδης, Μέρλο, Μητρούδης, Μίλκοβιτς, Μινούτσι, Μίχαλος, Μπαμπαλιούτας, Μπαρμπούδης, Μπέλλος, Μπουτσουρής, Μπρντόβιτς, Ντιάζ, Ουρμπάνοβιτς, Ούρναουτ, Παπαδόπουλος Π., Παπαγγελόπουλος, Παπάζογλου, Πασπαλάς, Πάτρας, Παυλίδης, Πελεκούδας, Ποπόφ, Πρίντι, Ριβέρα, Ρουμελιώτης Ν., Ρούνοφ, Ρόχας, Σαμαράς, Σαμικά, Σαμουήλης, Σαρακινός, Σάτσχιν, Σουλτανόπουλος, Σωτηρίου, Τακουρίδης, Τερζής, Τζιουμάκας, Τσαντίδης, Τσέργας, Τσιγαρίδας, Φιλίποφ, Φράγκος, Χαριτωνίδης, Χατζηαντωνίου, Χελντ, Χρυσομαλλίδης, Χατζησταματίου.

ΟΙ MVP

1998: Μάριος Γκιούρδας (Ολυμπιακός)

1999: Βασίλης Κουρνέτας (Ολυμπιακός)

2000: Αντρέι Κράβαρικ (Ηρακλής)

2001: Μάριος Γκιούρδας (Ολυμπιακός)

2002: Τομ Χοφ (Ηρακλής)

2003: Χόρχε Ελγκέτα (ΑΕ Νίκαια)

2004: Νίκι Ζελιάσκοφ (Ηρακλής)

2005: Μάριος Γκιούρδας (Ηρακλής)

2006: Κλέιτον Στάνλεϊ (Ηρακλής)

2007: Αμαράλ Ντάντε (Παναθηναϊκός)

2008: Λίμπερμαν Αγκάμεζ (Παναθηναϊκός)

2009: Κώστας Χριστοφιδέλης (Ολυμπιακός)

2010: Λίμπερμαν Αγκάμεζ (Παναθηναϊκός)

2011: Ρονάλντο Ντεσπέιν (Ολυμπιακός)

2012: Ρονάλντο Ντεσπέιν (Ηρακλής)
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πορτογαλία: Πρόταση μομφής
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πορτογαλία: Πρόταση μομφής
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ