2013-03-23 09:19:56
Φωτογραφία για ΠΡΟΣ... ΠΑΡΑΜΟΝΗ Ο ΠΙΝΟ
Μπορεί να φαινόταν ότι βρίσκεται ένα βήμα πριν την έξοδο, αλλά ο Χουάν Πάμπλο Πίντο είναι πολύ πιθανό πλέον να παραμείνει στον Ολυμπιακό, αφού δείχνει να έχει... συμμορφωθεί.

Παίκτης με αδιαμφισβήτητο ταλέντο, όπως επίσης και... επικίνδυνο χαρακτήρα. Ο λόγος για τον Κολομβιανό άσο των πρωταθλητών, που μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, «γκρέμισε» την εξαιρετική εικόνα που είχε «χτίσει». Το πρώτο του πειθαρχικό παράπτωμα επί Νικοπολίδη, συγχωρέθηκε, όχι όμως και το δεύτερο επί Μίτσελ, ο οποίος τον έστειλε να προπονείται εδώ και καιρό μόνος του.

Ενώ ωστόσο όλα έδειχναν «διαζύγιο» με τον παίκτη στο τέλος του καλοκαιριού, πλέον φαντάζει ιδιαίτερα πιθανό το σενάριο της ενεργοποίησής στην οψιόν δύο χρόνων που υπάρχει στο συμβόλαιό του. Ο Πίνο πηγαίνει καθημερινά στου Ρέντη, σε διαφορετική ώρα απ' ό,τι η υπόλοιπη η ομάδα και προπονείται κανονικά, δείχνοντας πως έχει μετανιώσει για τις προ καιρού... απερισκεψίες του. Όπως φαίνεται πήρε το μάθημά του και σύμφωνα με τον «Γαύρο» οδεύει προς... δεύτερη ευκαιρία και παραμονή.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ