2013-03-23 05:58:04
Φωτογραφία για «Θωρακισμένη η ελληνική οικονομία»
Η λύση που θα προκύψει για το πρόβλημα της Κύπρου θα πρέπει να διατηρεί τη χώρα εντός ευρωζώνης, σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος, σε συνέντευξή του στη Real News, τονίζει ότι «η ελληνική οικονομία είναι θωρακισμένη».

Ο υπουργός Ανάπτυξης τονίζει πως αυτό που έγινε στην Κύπρο ήταν η εξαίρεση και δεν θα πρέπει να συγχέουμε τις εξελίξεις εκεί με τα προβλήματα των υπόλοιπων χωρών.

Μάλιστα, ξεκαθαρίζει πως στην Ελλάδα δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για τις καταθέσεις, καθώς η ελληνική οικονομία είναι θωρακισμένη, μετά τις προσπάθειες που έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες από την κυβέρνηση.

Απαντώντας στις επικρίσεις που δέχεται ο Ι. Στουρνάρας για τη στάση του στο Eurogroup, ο κ. Χατζηδάκης υπογραμμίζει ότι ο υπουργός Οικονομικών κάνει μια πολύ δύσκολη προσπάθεια, επισημαίνοντας πως η Αθήνα έχει στηρίξει όλες τις επιλογές της κυπριακής κυβέρνησης, ενώ, υπενθυμίζει πως η πρόσφατη συμφωνία στο Eurogroup ήταν ομόφωνη και είχε την αποδοχή της κυπριακής πλευράς. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Πήραμε το μάθημά μας»
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Πήραμε το μάθημά μας»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ