2013-03-21 22:50:02
Φωτογραφία για Η Upton, ο πρωτάρης και ο καυτός... χορός
Ήταν πριν από λίγες ημέρες που ο 17χρονος Jake Davidson ανήρτησε βίντεο στο οποίο προσκαλεί την Kate Upton να τον συνοδεύσει στον χορό των τελειόφοιτων. Μέσα σε ελάχιστες ώρες το βίντεό του έκανε περισσότερα από 100.000 χτυπήματα και ο νεαρός εμφανίστηκε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή να μιλήσει για την... ιδιότυπη επιθυμία του. Κι εκεί που μιλούσε με ενθουσιασμό για το εγχείρημά του, έμεινε χωρίς ανάσα μόλις άκουσε τη φωνή της Kate Upton στο τηλέφωνο!

Το supermodel έκανε ό,τι μπορούσε για να κάνει τον έφηβο να αισθανθεί άνετα, ενώ μετά την αρχική αμηχανία εκείνος επανέλαβε και οn air την πρότασή του. Η Kate άφησε ανοικτή την πόρτα στην πρόσκλησή του, λέγοντας ότι σίγουρα θα περνούσαν τέλεια, αλλά θα πρέπει να τσεκάρει το πρόγραμμά της και θα επικοινωνήσει μαζί του.

O Jake Davidson δημιούργησε το βίντεό του με τη βοήθεια της οικογενειακής φίλης Talia Myers, η οποία είναι φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια. "Έι Kate, είμαι ο Jake Davidson από το ηλιόλουστο Λος Άντζελες και σε προσκαλώ στο πάρτι αποφοίτων στις 23 Μαΐου 2013" λέει ο νεαρός χωρίς να φαντάζεται... οποτεδήποτε ότι θα είχε απάντηση. Τώρα απλώς αναμένει πάνω από το τηλέφωνό του... και το twitter του!
πηγη
pestanea
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ