2013-03-21 22:48:09
Φωτογραφία για ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΡΒΙΑ ΣΤΗΝ... ΙΣΠΑΝΙΑ Ο ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ
Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς έχει γεμάτο πρόγραμμα για την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο αφού μετά την Κροατία θα ταξιδέψει και στην Ισπανία.

Ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού αφού δει την Παρασκευή το Κροατία-Σερβία θα βρεθεί την Κυριακή στην Μαδρίτη για να δει από κοντά το ματς της Ρεάλ Β' με την Κόρδοβα. Από την δεύτερη ομάδα της Ρεάλ όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις: Άλεξ, Ντένις Τσερίσεφ, Χουαφράν, Χοσέ Ροντρίγκεθ, Μελίγιας και Νάτσο. Εξάλλου ο Μίτσελ έχει ήδη ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας από την στιγμή που έχει άριστες σχέσεις με την Ρεάλ σε όλα τα επίπεδα.

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς όμως, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, θα περάσει από το... σκάνερ του και δύο παίκτες της Κόρδοβα, της ομάδας που θα φιλοξενήσει η Ρεάλ Β'. Ο λόγος για τον 27χρονο Αργεντίνο μέσο, Σεμπαστιάν Ντεμπαρμπιέρ και τον 18χρονο Ισπανό κεντρικό χαφ, Φεντερίκο Βίκο. Βέβαια ο Κοβάσεβιτς εν μέσω των ταξιδιών του θα είναι σε ανοιχτή γραμμή και με τον Γιάννη Βρέντζο και με τον Χουάνχο Λορένθο και με τον Μίτσελ.

Το παιχνίδι της Ρεάλ Β' με την Κόρδοβα είναι για την 31η αγωνιστική της Σεγκούντα Ντιβιζιόν με την «βασίλισσα»να είναι 15η με 35 πόντους και την αντίπαλό της 9η με 44.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ