2013-03-21 21:00:06
Φωτογραφία για Μ. ΣΙΩΠΗΣ : ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΠΟΥ ΠΑΙΞΑΜΕ... ΠΡΟΤΥΠΟ Ο ΜΑΝΙΑΤΗΣ
Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Μανώλης Σιώπης δεν έκρυψε την υπερηφάνειά του για την μπάλα που έπαιξε ο Ολυμπιακός ενώ τόνισε πως ίνδαλμά του είναι ο Γιάννης Μανιάτης.

Συγκεκριμένα ο Μανώλης Σιώπης είπε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ: «Μένει μια πίκρα από το αποτέλεσμα αλλά γενικά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι όλοι αφού φτάσαμε μέχρι εδώ. Ήρθαμε στην Αγγλία και δείξαμε πολύ ανταγωνιστικοί στο εξωτερικό και σ’ αυτό το υψηλό επίπεδο. Το γρήγορο γκολ μας ταρακούνησε λίγο, αφού το παιχνίδι θα μπορούσε να είχε πάει και στην παράταση και θα μπορούσαμε να είχαμε περάσει.

Είμαστε υπερήφανοι που παίξαμε καλή μπάλα στην έδρα της Άστον Βίλα ενώ στα τελευταία λεπτά καταφέραμε να την κλείσουμε μέσα στην περιοχή της. Συνολικά στην πορεία μας στην διοργάνωση, το μεγαλύτερο πρόβλημα μας πιστεύω πως ήταν στα τελειώματα ενώ στα θετικά ήταν η ομαδικότητα και η καλή αμυντική λειτουργία.

Προσωπικά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας που ήρθε και μας στήριξε σε αυτήν την μεγάλη προσπάθεια. Θέλω να δουλεύω, να βελτιώνομαι και περιμένω την ευκαιρία να πάω στην πρώτη ομάδα και να δείξω τι μπορώ να κάνω. Αισθάνομαι πανέτοιμος για αυτό. Πρότυπό μου είναι ο Γιάννης Μανιάτης. Μου αρέσει το πάθος, η ψυχή που έχει και τα τρεξίματα στο γήπεδο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ