2013-03-21 20:48:07
Φωτογραφία για ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ : ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE
Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς... «ανακρίθηκε» από ισπανικό ραδιόφωνο και τόνισε στις δηλώσεις του ότι ο Ολυμπιακός πήρε πανάξια το φετινό πρωτάθλημα και πως θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Συγκεκριμένα ο Σέρβος παραχώρησε συνέντευξη στο "Radio Euskadi", όπου μίλησε για την τρέχουσα θέση του στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ, ενώ αναφέρθηκε στο πως ζει το ποδόσφαιρο στο εξωτερικό καθώς εδώ και χρόνια βρίσκεται εκτός Σερβίας. Επιπροσθέτως μίλησε και για την Ρεάλ Σοσιεδάδ και την προοπτική του να γίνει προπονητής.

Ανάμεσα στα άλλα ο Κοβάσεβιτς τόνισε:

«Πραγματοποιήσαμε μία πολύ καλή χρονιά. Διασφαλίσαμε τον τίτλο του πρωταθλητή 6 αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και τώρα μας μένει το Κύπελλο Ελλάδας, όπου θα προσπαθήσουμε να το κατακτήσουμε για να κάνουμε το νταμπλ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτόν τον δρόμο. Πήραμε πανάξια και δίκαια το φετινό πρωτάθλημα».


Στην συνέχεια επισήμανε ότι «η ομάδα τα πηγαίνει εξαιρετικά. Είναι σε καλό επίπεδο και σίγουρα είμαστε άξιοι πρωταθλητές. Ο Ολυμπιακός, όμως, είναι μία φιλόδοξη ομάδα και θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στοχεύουμε σε κάτι μεγαλύτερο και στο να παίξουμε σημαντικό ρόλο σε αυτόν τον θεσμό. Είναι σαφές ότι αυτό είναι το όνειρό μας και προς τα εκεί θέλουμε να δουλέψουμε».

Για τον αποκλεισμό από τη Λεβάντε είπε: «Ήταν σκληρό για εμάς. Θέλαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα θέλαμε. Δεν δείξαμε το επίπεδο που στην πραγματικότητα διαθέτει η ομάδα. Παρόλα αυτά, καταφέραμε να το αφήσουμε πίσω μας και μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Στα δύο ματς η Λεβάντε ήταν καλύτερη από εμάς. Όμως πιστεύω πως μάθαμε. Μάθαμε ώστε να μην κάνουμε τα ίδια λάθη που κάναμε στην επόμενή μας συμμετοχή στην Ευρώπη».

Για την δική του θέση και το τι προηγήθηκε σχολίασε: «Δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από τον ιδιοκτήτη και πρόεδρο της ομάδας, τον κύριο Μαρινάκη, που μου πρότεινε να δουλέψω μαζί του. Ήταν μία πρόταση που δεν μπορούσα να αρνηθώ. Είμαι πολύ χαρούμενος στην Ελλάδα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ