2013-03-21 13:35:13
Φωτογραφία για Το τουρνουά Τένις του Μαϊάμι παίζει δωρεάν στη Unibet TV!
Δες τα κορυφαία τουρνουά τένις ζωντανά και εντελώς δωρεάν στη Unibet TV!

Μετά την ολοκλήρωση του Indian Wells την προηγούμενη Κυριακή, με θριαμβευτές τον Ναδάλ στους άντρες και την Σαράποβα στις γυναίκες... οι καλύτεροι αθλητές τένις βρίσκονται στο Μαϊάμι για το 2ο μεγάλο τουρνουά επί Αμερικάνικού εδάφους.

Το Μαϊάμι θεωρείται ένα από τα κορυφαία τουρνουά της σεζόν, για αυτό το λόγο έχει κερδίσει το παρατσούκλι «το 5ο Γκραντ Σλαμ» και οι φίλοι της Unibet μπορούν να απολαύσουν όλους τους αγώνες αντρών και γυναικών εντελώς δωρεάν από την οθόνη του υπολογιστή τους.

Η Unibet, η Βραβευμένη Σουηδική Εταιρία που έχει σχεδιαστεί «από Παίκτες για Παίκτες» προσφέρει για άλλη μια φορά τις καλύτερες υπηρεσίες στοιχήματος για το τένις σε ένα ολοκληρωμένο πακέτο που περιλαμβάνει:

Δωρεάν μεταδόσεις όλων των αγώνων ATP & WTA Miami στη Unibet TV

Το μεγαλύτερο αριθμό live στοιχημάτων ανά αγώνα (3 φορές περισσότερα στοιχήματα από τις άλλες εταιρίες)


Δυνατότητα εξαργύρωσης των ενεργών στοιχημάτων πριν τη λήξη του αγώνα με το Ca$h-In

Μπόνους εγγραφής €50 για όλους τους νέους παίκτες!

Στο site της Unibet θα βρεις τεράστια ποικιλία ειδικών στοιχημάτων για το τουρνουά του Μαϊάμι και για όσους θέλουν να ποντάρουν «ποιος θα είναι ο νικητής;» έχουμε συγκεντρώσει πληροφορίες για τους βασικούς διεκδικητές και διεκδικήτριες του τίτλου.

Δες τα φαβορί και στοιχήματα νίκης στους Άντρες:

Το Φαβορί: Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μπορεί να αποκλείστηκε στο Indian Wells από τον Ντελ Πότρο παρόλα αυτά παραμένει ο βασικός υποψήφιος για την πρώτη θέση. Ο Νόλε έχει κατακτήσει τον τίτλο στο Μαϊάμι ήδη 3 φορές 2012, 2011 και 2007 και θέλει να γίνει ο πρώτος παίκτης μετά τον Αγκάσι που θα πάρει το τουρνουά 3 διαδοχικές χρονιές (1.75 πληρώνει στη Unibet να κερδίσει ο Τζόκοβιτς).

Οι Διεκδικητές: Μπορεί ο Σέρβος Νο1 να έχει τον πρώτο λόγο παρόλα αυτά οι Άντι Μάρει και Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο θέλουν διακαώς να κατακτήσουν το πρώτο τους 1000άρι για τη σεζόν 2013. Ο Μάρεϊ έχει ξανακερδίσει την πρώτη θέση στο Μαϊάμι το 2009 και ο Ντελ Πότρο διανύει περίοδο εκπληκτικής φόρμας που επιβεβαιώθηκε με την νίκη επί του Τζόκοβιτς και την 2η θέση που κατέλαβε τελικά στο Indian Wells την προηγούμενη Κυριακή (4.00 απόδοση πληρώνουν οι Μάρεϊ και Ντελ Πότρο να κατακτήσουν την 1η θέση στο Μαϊάμι).

Τα Αουτσάιντερ: Για όσους κυνηγάνε τις μεγάλες αποδόσεις οι Τσόνγκα και Γκασκέτ είναι καλές επιλογές για στοίχημα. Οι 2 αθλητές είναι εξαιρετικοί στη γρήγορη επιφάνεια και με δεδομένες τις απουσίες των Φέντερερ και Ναδάλ που αποφάσισαν να μην κατέβουν στο ΜαΪάμι, οι πιθανότητες για έκπληξη στον τελικό είναι περισσότερες από άλλες φορές (60,00 και 100,00 απόδοση πληρώνουν Τσόνγκα & Γκασκέτ αντίστοιχα για να τερματίσουν στην 1η θέση).

Αποδόσεις και Φαβορί στις Γυναίκες:

Σερένα Γουίλιαμς: Η Αμερικανίδα θέλει να επιστρέψει στην κορυφή του Μαϊάμι μετά το 2008 και ταυτόχρονα να ξεπεράσει τη Στέφι Γκράφ και να γίνει η πρώτη αθλήτρια που θα κατακτήσει 6 φορές το τρόπαιο στην ιστορία του τουρνουά. Σημαντική παράμετρος θα είναι σε τι κατάσταση θα βρεθεί η ίδια η Σερένα αφού ειδικά στις γρήγορες επιφάνειες δύσκολα μπορεί να την κοντράρουν αν είναι σε καλή φόρμα (1.95 πληρώνει η πρώτη θέση της Γουίλιαμς στη Unibet).

Μαρία Σαράποβα: Η Ρωσίδα, Νο2 στην παγκόσμια κατάταξη, επιβεβαίωσε την φόρμα της και κέρδισε το Indian Wells επικρατώντας με 6-2, 6-2 της Βοσνιάκη. Στο Μαϊάμι δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ποτέ την 1η θέση και φέτος ίσως έχει την καλύτερη ευκαιρία, όχι μόνο να σπάσει το ρόδι αλλά και να επιστρέψει και στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης ξεπερνώντας τη Σερένα (4.00 απόδοση δίνει να κατακτήσει το τουρνουά η Σαράποβα).

Βικτώρια Αζαρένκα: Η νικήτρια του πρώτου Γκράντ Σλαμ της σεζόν είναι από τις βασικές διεκδικήτριες του τίτλου στο Μαϊάμι. Η Αζερένκα έχει κερδίσει το τουρνουά άλλες 2 φορές το 2009 & 2011 και θέλει να επιστρέψει στην κορυφή μετά το περυσινό διάλλειμα. Η αθλήτρια από τη Λευκορωσία δυσκολεύεται χαρακτηριστικά όταν αντιμετωπίζει τη Γουίλιαμς με ρεκόρ 11-2 υπέρ της Αμερικανίδας ενώ από την άλλη έχει το πάνω χέρι στα ματς με τη Σαράποβα αφού προηγείται με 7-5 στο σύνολο με το επί μέρους σκορ στους τελικούς τουρνουά να είναι 5-1 (5.00 απόδοση πληρώνει η νίκη της Αζαρένκα στη Unibet).

Δες όλους τους αγώνες ζωντανά και δωρεάν στη Unibet TV! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ