2013-03-20 14:54:41
Φωτογραφία για Λαϊκή Συσπείρωση Πάτρας: Να γίνει εξόφληση των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους στο φράγμα Πείρου-Παραπείρου
Η «Λαϊκή Συσπείρωση» σας παρακαλεί να φέρετε στο Δημοτικό Συμβούλιο ως κατεπείγον το θέμα: «της οριστική εξόφληση των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους στο φράγμα Πείρου-Παραπείρου».

Το φράγμα Πείρου – Παραπείρου κατασκευάζεται ως γνωστόν από την εταιρία Μηχανική, η οποία έχει απολύσει εργαζόμενούς της, τους οποίους έχει να πληρώσει για πάνω από ένα χρόνο. Ενώ ο ιδιώτης επιχειρηματίας αμείβεται για το έργο το οποίο κατασκευάζει από το ελληνικό δημόσιο, δεν πληρώνει τους εργαζόμενους που απασχόλησε για την κατασκευή του έργου.

Το Δημοτικό Συμβούλιο καλεί το Υπουργείο Ανάπτυξης (ΥΠΕΧΩΔΕ) και την αρμόδια υπηρεσία να μπλοκάρει την χρηματοδότηση του εργολάβου και με δική του ευθύνη να προχωρήσει άμεσα χωρίς καμία καθυστέρηση και δικαιολογία σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να εξοφληθούν όλα τα δεδουλευμένα όλων των εργαζομένων στο φράγμα Πείρο-Παραπείρου. Να παρακρατήσει από την αμοιβή του κατασκευαστή το σύνολο των χρημάτων που χρωστά στους εργαζόμενους και να τους τα αποδώσει κατά προτεραιότητα.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ