2013-03-20 13:02:06
Φωτογραφία για Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ... «ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗ ΡΕΑΛ»
Ο Ζοζέ Μουρίνιο μιλώντας στο «RTP1» διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί από το ισπανικό πρωτάθλημα και την Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας πως δεν έχει συμφωνήσει ούτε έχει υπογράψει να αποχωρήσει από τους μαδριλένους.

"Δεν ισχύουν αυτά. Δεν έχω συμφωνήσει και δεν έχω υπογράψει να φύγω από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το κλίμα που υπάρχει στη Ρεάλ είναι το ίδιο καλό με αυτό που είχα και στις άλλες ομάδες μου.

Δε διαβάζω τον ισπανικό τύπο, δε βλέπω τηλεόραση. Είναι δύσκολο για έναν Πορτογάλο στην Ισπανία. Τίποτα δε με επηρεάζει, τίποτα δε με ενοχλεί και τίποτα δε μου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο από την ίδια μου από εμένα. Ποτέ δεν ένιωσα πως στην Αγγλία ή την Ιταλία ήταν θετικοί ή αρνητικοί με τους Πορτογάλους.

Μπορεί να είσαι σε κάποια φάση ο καλύτερος προπονητής του κόσμου, αλλά αυτό δε σου εγγυάται μία καριέρα. Η καριέρα μου είναι μακροχρόνια και είχα επιτυχίες. Δεν ήμουν σπίτι μου στα γενέθλια του γιου μου, είχα παιχνίδι στη Γρανάδα. Υπάρχουν στιγμές που χάνεις. Αν δεν ήμουν προπονητής, θα ήμουν δάσκαλος. Είμαι καλός σύζυγος, καλός γιος, καλός φίλος και καλός πατέρας".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ίδρυση Πατριωτικού Κέντρου
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ίδρυση Πατριωτικού Κέντρου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ