2013-03-20 12:45:02
Φωτογραφία για «Έρχονταν οι Κύπριοι και μας ζητούσαν τα χρήματα από τα εισιτήρια πίσω», δηλώνει ο Κιάμος
Την προσωπική του εμπειρία από την αναστάτωση που έχουν υποστεί οι Κύπριοι μετά την περιπέτεια του παραλίγο κουρέματος των καταθέσεων (και το κλείσιμο των τραπεζών) μετέφερε ο Πάνος Κιάμος που βρίσκεται στην Μεγαλόνησο για συναυλίες.

«Έγινε η συναυλία αν και είχαμε αρκετές ακυρώσεις. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Ο κόσμος έπαιρνε τηλέφωνο και έλεγε αν μπορώ να δώσω πίσω τα εισιτήρια για να πάρουν τα χρήματα, καθώς δε γνώριζαν πότε θα ανοίξουν οι τράπεζες». Αυτό δήλωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής στην κάμερα του Star.

Ενώ αντίστοιχα αναστατωμένοι φέρονται να είναι και οι Κύπριοι καλλιτέχνες που βρίσκονται στην Ελλάδα. Όπως ο Λούκας Γιώρκας που δήλωσε «όλη η οικογένεια μου είναι στην Κύπρο. Είναι δύσκολα. Όπως και στην Ελλάδα, έτσι και στην Κύπρο μας τα έφεραν προτετελεσμένα» και η Μαριάντα Πιερίδη «είμαστε λίγο αναστατωμένοι, όπως είναι όλοι οι Ελληνοκύπριοι. Έχω εμπιστοσύνη στους Κύπριους πολίτες. Θα καταφέρουν να ξεφύγουν από αυτή την κατάσταση. Βιώνουν το πρώτο σοκ που περάσαμε και εμείς πριν λίγο καιρό».

Τέλος, ενδιαφέρον έχει και η δήλωση της Μιμής Ντενίσης, η οποία μέχρι πρότινος εργαζόταν στην Κύπρο «Είναι τραγικό από ξένη παρέμβαση να μην μπορείς να ψωνίσεις ούτε για το σπίτι σου. Έχω αναστατωθεί με αυτό που έγινε».

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ