2013-03-20 10:59:09
Φωτογραφία για Πάτρα: Δυναμικές κινητοποιήσεις για το Σχέδιο Aθηνά - Κατάληψη, αποκλεισμοί και κάθοδος στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου
Δεν το βάζουν κάτω οι σπουδαστές του ΑΤΕΙ Πατρών, οι οποίοι προχωρούν σε νέες ακόμη πιο δυναμικές κινητοποιήσεις, σύμφωνα με όσα αποφάσισε χθες το Συντονιστικό όργανο της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας ενάντια στο σχέδιο «Αθηνά».

Μέσα στις κινητοποιήσεις τους εντάσσεται και η παρέμβαση - πορεία στην παρέλαση για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Αναλυτικά, οι σπουδαστές αποφάσισαν να συνεχίσουν την κατάληψη στη ΣΔΟ μέχρι και την επόμενη Τρίτη 26 Μαρτίου, ενώ σήμερα Τετάρτη και ώρα 12 το μεσημέρι αναμένεται να προχωρήσουν σε συμβολικό κλείσιμο του κόμβου του Κούκου, προκειμένου να μοιράσουν το ενημερωτικό κείμενο στους πολίτες. Αύριο το απόγευμα ώρα 6 μ.μ. θα συμμετάσχουν σε συλλαλητήριο, που διοργανώνεται στην πλατεία Γεωργίου.

Επιπλέον την Παρασκευή θα γίνει διαμαρτυρία στα κατά τόπους παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα (και στην Πάτρα) στο Ιδιωτικό ΙΕΚ Ακμή και στις 12 το μεσημέρι σχεδιάζουν ν΄ανοίξουν τα διόδια του Ρίου.

Τέλος, την Δευτέρα 25η Μαρτίου οι σπουδαστές αποφάσισαν να κατέβουν στην παρέλαση και να κάνουν πορεία, ενώ θα συμμετάσχουν και σε πανελλήνια πορεία που διοργανώνεται στην Αθήνα στις 28 Μαρτίου και ώρα 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια.

Υπενθυμίζεται ότι φοιτητές του ΑΤΕΙ άνοιξαν την παρέλαση της Καρναβαλιού την Κυριακή και ανάρτησαν πανό στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης (φωτό)

Κατάληψη μέχρι την επόμενη Τρίτη αποφάσισαν χθες και οι φοιτητές της ΣΕΥΠ.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ