2013-03-20 10:55:09
Φωτογραφία για Στην Ισπανία ο Μίτσελ για παίκτες από Ρεάλ και Βιγιαρεάλ
Η ιδέα του Μίτσελ να πάρει παίκτες από τις ακαδημίες της Ρεάλ έχει αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά. Ηδη κυκλοφορούν πολλά ονόματα, αν και είναι λογικό η λίστα να ξεκαθαρίσει το προσεχές διάστημα. Και είναι πιθανό ο προπονητής του Ολυμπιακού να πάει στην Ισπανία το Σαββατοκύριακο και να κάνει ο ίδιος κάποιες επαφές προς αυτήν την κατεύθυνση. Και όχι μόνον προς την πλευρά της Ρεάλ, αλλά και της Βιγιαρεάλ, που έχει επίσης πολύ καλές ακαδημίες, αλλά και για πιο έτοιμους παίκτες σε θέσεις που ψάχνει ο Ολυμπιακός, όπως αυτές του γκολκίπερ, του κεντρικού χαφ και του αριστερού εξτρέμ.

Χθες, υπήρξε σενάριο και για τον Πίτι της Ράγιο που παίζει στα άκρα. Από την ίδια ομάδα έχει ασχοληθεί και με τον τερματοφύλακα Κομπένιο και σ' αυτήν αγωνίζεται ο γιος του. Το όνομα του Αντριαν είχε ακουστεί και όταν ανέλαβε τον Ολυμπιακό, ωστόσο έχει πολλές συμμετοχές και δεν είναι ελεύθερος, δεν είναι δηλαδή τόσο απλό να τον πάρει μαζί του.

Την επόμενη εβδομάδα περιμένουν  στον Ολυμπιακό νεότερες εξελίξεις  και πιθανότατα κατάληξη της υπόθεσης του Μπόατενγκ. Από τον Πειραιά τόνιζαν χθες πως η υπόθεση είναι σε καλό δρόμο, όπως τους διαβεβαιώνουν και οι νομικοί, οι οποίοι ασχολούνται με το συγκεκριμένο θέμα.

 
 protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ