2013-03-20 08:53:04
Φωτογραφία για Πάτρα: Στις 12-14 Απριλίου η έκθεση εναλλακτικού τουρισμού Activetrip
Ένας μεγάλος θεσμός της Πάτρας ( το καρναβάλι) τελείωσε. Ένας άλλος πλησιάζει.

Πολύ .....νεότερος σε ηλικία αλλά φιλόδοξος και δυναμικός όπως έχει δείξει η μέχρι τώρα πορεία του, είναι η γνωστή πλέον πανελλήνια έκθεση εναλλακτικού τουρισμού Activetrip, η οποία από την αρχή καθιερώθηκε ως ο νέος ανερχόμενος τουριστικός θεσμός με σημείο αναφοράς την αχαϊκή πρωτεύουσα.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί και φέτος στην αίθουσα Αίγλη, που ανήκει στο Δήμο Πατρέων και βρίσκεται στο πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο Veso Mare.

Ως ημερομηνία πραγματοποίησης, όπως είναι γνωστό από καιρό, έχει οριστεί το τριήμερο από Παρασκευή έως Κυριακή 12-14 Απριλίου.

Η έκθεση αναμένεται να αποτελέσει και αυτή τη φορά αξιόπιστο βαρόμετρο για τις προοπτικές του κλάδου και τις τάσεις της τουριστικής αγοράς, όχι μόνο σε περιφερειακό, αλλά και σε πανελλήνιο επίπεδο, ειδικά αυτή την δύσκολη περίοδο.


Η έκθεση διοργανώνεται με κύριο υποστηρικτή και χορηγό επικοινωνίας την οικονομική εφημερίδα Εξπρές και παρά την κρίση αναμένεται ότι θα ξεπεράσει τα επίπεδα επιτυχίας και αυτής του 2012, που άφησε άριστες εντυπώσεις από κάθε πλευρά.

Η φετινή διοργάνωση θα είναι ειδικά αφιερωμένη στη γαστρονομία και τη σημασία της για τον τουρισμό, με πολλά events γευσιγνωσίας.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την όλη διοργάνωση και τις παράλληλες εκδηλώσεις που θα περιλαμβάνει, θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 2610-220-607 και 2610-226-540 κινητό:6932-429700 e-mail: [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ