2013-03-20 00:15:03
Φωτογραφία για Καρναβάλι... Μεγάλη Ευκαιρία !
Γράφει ο Αντι είπας

Θα ήθελα να κάνω την εξής επισήμανση με λιγα απλα και ελπίζω κατανοητά λόγια. Η ώρα είναι 22:30 και σε κάποιο τοπικό κανάλι γίνεται συζήτηση (κοκορομαχία) κάποιων "παραγόντων" για τα πεπραγμένα του Πατρινού Καρναβαλιού 2013.

Δεν θα ασχοληθώ με το γεγονός ότι καρναβάλι χωρίς όλους αυτούς τους "φορείς" γίνεται, ενώ καρναβάλι χωρίς τους καρναβαλιστές δεν γίνεται.

Θα σταθώ όμως στο εξής. Κάποιο ή κάποια group που συμμετείχαν στο καρναβάλι αποφάσισαν να δώσουν 1 ευρώ ανά συμμετοχή για ενίσχυση κάποιου ιδρύματος της πόλης.Δεν αναφέρω ποιο ή ποια group είναι γιατί δεν τα ξέρω και δεν φταίω εγώ που δεν μου είναι γνωστά. Φταίνε οι εξής Πρώτα από όλα οι ίδιες οι διοικήσεις των ιδρυμάτων που δεν φώναξαν με όλη τους την φωνή ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Όχι μόνο για να ευχαριστήσουν αλλά και για να δώσουν το παράδειγμα, να ανοίξουν τον δρόμο και σε άλλους να κάνουν παρόμοιες κινήσεις
. Περνάει από το μυαλό μου το εξής και δεν περνάει τυχαία. Το κάνουν επίτηδες. Εξυπερετεί κάποιους βολεμένους και κάποιους δήθεν τα ιδρύματα αυτά να βρίσκονται διαρκώς μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Τους εξυπερετεί και έχουν καταντήσει ιστορικά ιδρύματα της Πάτρας να είναι επαίτες ενώ η ίδιοι οι Πατρινοί πολίτες έχουν τουλάχιστον την διάθεση να καταστήσουν τα εν λόγω ιδρύματα βιώσιμα και υπό ανάπτυξη. Είναι πραγματικά ντροπή να μην γνωρίζουμε εμείς οι Πατρινοί, για παράδειγμα, ποιος είναι ο ρόλος της Μέριμνας και αν το Σκαγιοπούλειο έχει ή δεν έχει ακόμα παιδιά. Αλλά έτσι είναι, προκειμένου να εξυπερετούνται μικροκομματικά συμφέροντα και να φυτεύονται άτομα απ' ευθείας από τα πολιτικά γραφεία στα Διοικητικά Συμβούλια των ιδρυμάτων, τα αφήνουν στο σκοτάδι και την μούχλα ενώ την ίδια στιγμή οι ενδιαφερόμενοι γονείς δίνουν ασταμάτητο αγώνα μεταξύ Σκύλας και Χάρυβδης.

Δεύτερος υπεύθυνος ο ίδιος ο Δήμος.... Έχετε βρε λεβέντες Δημαρχαίοι και αντιδημαρχαίοι, 35000 συμμετοχές και δεν μπορείτε να καθοδηγήσετε αυτή την εξαιρετική νεολαία της Πάτρας που έχει το κέφι, έχει την ζωντάνια, έχει όλη αυτή την διάθεση για ζωή, μαζί με την συμμετοχή που πληρώνουν στο κάθε group να δώσουν και 1-2 ευρώ για όποιο ίδρυμα της πόλης τα χρειάζεται; Πόσα χρήματα θα μαζευόντουσαν; Ξέρετε να κάνετε τον πολλαπλασιασμό ; ΑΜΦΙΒΑΛΟΥΜΕ. Ελπίζουμε στο επόμενο καρναβάλι το ποσό που θα μαζευτεί να καθιστησει την Πάτρα παράδειγμα για όλη την Ελλάδα. Από εσάς εξαρτάται... Λέμε τώρα... Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε !

neapatra.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ