2013-03-19 23:45:09
Φωτογραφία για ΚΟΝΣΕΝΤΙΝΟ : Ο ΡΟΥΙΣ ΘΕΛΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΛΛΑ... ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΛΕΤΟ!
Ο Άλαν Ρουίς θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό όμως η μεταγραφή του δεν είναι εύκολο να γίνει, όπως τονίζει στο "gazzetta.gr" ο Φερνάντο Κονσεντίνο, ενώ τονίζει... «Δεν μιλήσαμε ποτέ για τον Λέτο».

Αναλυτικά Ο Φερνάντο Κονσεντίνο έχει επιστρέψει στην Αργεντινή όμως οι επαφές του με τον Ολυμπιακό δεν σταμάτησαν στο διήμερο των συζητήσεων που είχε προ ημερών στην Αθήνα. Ο γνωστός ατζέντης πρόκειται να έρθει ξανά στην Ελλάδα τον Μαϊο ή τον Ιούλιο για νέο κύκλο επαφών με τους ερυθρόλευκους. Τα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι πολλά: από τον Ρουίς μέχρι τον Βιγιαφάνιες και τον Λέτο.

Τι είχε να επισημάνει όμως ο ίδιος; «Κοιτάξτε είναι αλήθεια πως μιλήσαμε με τον Ολυμπιακό. Δεν μιλήσαμε τόσο για πρόσωπα όσο γενικότερα για το τι θέλει η μεγάλη αυτή ομάδα και το πως εγώ μπορώ να την βοηθήσω στις μεταγραφές του καλοκαιριού. Δεν έχω προτείνει τόσους παίκτες όσους νομίζετε. Δεν είναι τόσο μεγάλος ο αριθμός», σχολίασε σχετικά.


Για τις υποθέσεις των Ρουίς και Βιγιαφάνιες ανέφερε: «Ο Άλαν θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό. Θα του άρεσε πολύ να αγωνιστεί εδώ. Όμως είναι δύσκολο το να γίνει μία τέτοια μεταγραφή λόγω του κόστους της.

Προσωπικά δεν έχω μιλήσει ακόμα με την Σαν Λορέντζο για το θέμα. Θα δούμε το τι θα γίνει. Δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα όμως δεν εύκολο. Για τον Βιγιαφάνιες είναι λιγότερο δύσκολα τα πράγματα».

Στην συνέχεια διευκρίνισε ότι «ο Ολυμπιακός είναι ένα πολύ μεγάλο και σημαντικό κλαμπ που αξίζει το καλύτερο δυνατό. Υπάρχουν οι επαφές που έχουμε ήδη κάνει με τον σύλλογο και θα μιλήσουμε ξανά για το καλοκαίρι. Στον Ολυμπιακό ψάχνουν συγκεκριμένες θέσεις για τον Ιούνιο, όμως δεν μου αρέσει να μιλάω στα ΜΜΕ για τέτοια θέματα. Δεν είναι σωστό να πω το τι μου ζητήθηκε».

Σχετικά με τον Λέτο ήταν κατηγορηματικός στο ότι «δεν αναφέρθηκε καθόλου το όνομά του. Δεν μιλήσαμε ποτέ με τον Ολυμπιακό για τον Σεμπάστιαν. Δεν έχουμε μιλήσει ούτε με τον Ολυμπιακό για τον Λέτο ούτε με κάποια άλλη ομάδα. Αυτήν την στιγμή είμαστε επικεντρωμένοι στην αποθεραπεία του. Περιμένουμε το πότε θα είναι απόλυτα καλά και τότε θα δώσουμε το ΟΚ σε συλλόγους για να αρχίσουμε να μιλάμε. Αφότου ο Σεμπάστιαν είναι 100% έτοιμος θα εξετάσουμε τις επιλογές για το μέλλον του. Στο ποδόσφαιρο σε τέτοιες περιπτώσεις με παίκτες που είναι τραυματίες, όλα είναι ανοιχτά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ