2013-03-18 23:12:55
Φωτογραφία για Έρχονται… ευχάριστα για την ΑΕΚ
 Αισιοδοξία για διοικητικές εξελίξεις στην ΑΕΚ προέκυψε απ’ τη συνάντηση του Δημήτρη Βιντιάδη με τον Κιθ Χάρις και τους συνεργάτες του. Ευχάριστα νέα προαναγγέλλονται απ’ το περιβάλλον του εφοπλιστή.

Το «παρόν» της ΑΕΚ έχει επικεντρωθεί στο θέμα Κατίδη (και πολύ λιγότερο στη μεγάλη νίκη επί της Βέροιας). Το μέλλον της όμως έμοιαζε να παιζόταν στο Λονδίνο.

Εκεί όπου ταξίδεψε σήμερα τελικά ο Δημήτρης Βιντιάδης, προκειμένου να έχει τις τελευταίες κρίσιμες επαφές με τον Κιθ Χάρις και τους συνεργάτες του.

Η συνάντηση του Έλληνα εφοπλιστή, λοιπόν, με τον Άγγλο επιχειρηματία και το τιμ του όχι απλά έγινε, αλλά (σύμφωνα με πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94,6) εξελίχθηκε και πολύ ενθαρρυντικά για την ΑΕΚ.

Κι αυτό διότι στην πολύωρη συζήτηση μεταξύ των δυο πλευρών παρατηρήθηκε σύγκλιση απόψεων τέτοια, που να διαρρέεται απ’ το περιβάλλον του Βιντιάδη ότι τις αμέσως επόμενες μέρες θα μπορούν να ανακοινωθούν ευχάριστα νέα για την «Ένωση».


Εφόσον λοιπόν επιβεβαιωθεί η συγκεκριμένη αισιοδοξία (και με δεδομένο ότι φέρεται να έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες και στο θέμα της ρύθμισης των χρεών προς το κράτος, έστω και σε λιγότερες δόσεις απ’ όσες θα ήθελαν οι επενδυτές) η επιστροφή του Βιντιάδη στην Αθήνα θα δρομολογήσει εξελίξεις.

Κι αυτές θα επικεντρωθούν φυσικά στην πολυαναμενόμενη συνάντησή του με τους Παππά και Μελισσανίδη, στην οποία θα μπορέσει να παρουσιάσει ολοκληρωμένο πλέον το πλάνο και ν’ αποφασιστεί έπειτα ποια και πόση θα είναι η δική τους συμμετοχή σε αυτό.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ