2013-03-18 16:06:01
Φωτογραφία για Το γύρο του κόσμου κάνει ο ναζιστικός χαιρετισμός του Κατίδη - Εγινε πρωτοσέλιδο και στη Huffigton Post
Την απαράδεκτη ενέργεια του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Γιώργου Κατίδη και τις επιπτώσεις της σχολιάζει η Huffigton Post στο πρωτοσέλιδό της, ενώ κάνει αναφορά και στην απολογία του ίδιου του παίκτη.

Στον ναζιστικό χαιρετισμό του Κατίδη και τον ισόβιο αποκλεισμό του από τις εθνικές ομάδες αναφέρεται η Huffigton Post στην πρώτη σελίδα, δίνοντας μια αναλυτική περιγραφή του επίμαχου γεγονότος. Η Huffigton post αναφέρει:

«Η Ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ανέφερε την Κυριακή σε δήλωσή της, ότι η χειρονομία του μέσου της ΑΕΚ είναι μια βαθιά προσβολή προς όλα τα θύματα της Ναζιστικής θηριωδίας. Ο 20χρονος Κατίδης έκανε έναν ναζιστικό χαιρετισμό, όταν πέτυχε το γκολ που έδωσε το προβάδισμα στη νίκη της ΑΕΚ με 2-1 εναντίον της Βέροιας στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ομολόγησε την άγνοιά του για την έννοια της χειρονομίας, - το δεξί του χέρι εκτεταμένο και ίσιο. Ισχυρίστηκε στον λογαριασμό του στο Twitter ότι απεχθάνεται τον φασισμό. Η ΑΕΚ και το Ελληνικό πρωτάθλημα, εξετάζουν την επιβολή διαφορετικών κυρώσεων. Οι οπαδοί της ΑΕΚ απαιτούν την απομάκρυνση του Κατίδη από την ομάδα».

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ