2013-03-18 15:00:19
Φωτογραφία για 4 beauty tricks για να αναβαθμίσεις την εμφάνισή σου στο λεπτό!
Δεν χρειάζεται να περάσεις ώρες μπροστά στον καθρέφτη για να είσαι τέλεια στο ραντεβού. Μερικά έξυπνα trick θα σε κάνουν να λάμψεις!

#1 Χρυσαφένια επιδερμίδα:

Τώρα που αρχίζει να ανοίγει ο καιρός και θα αναδεικνύεις όλο και περισσότερο το σώμα σου, επένδυσε σε ένα προϊόν καλής ποιότητας που θα σου χαρίσει χρυσαφένια λάμψη σε όλο σου το σώμα.

Το ελαφρώς μπρονζέ χρώμα δεν καμουφλάρει μόνο τις ατέλειες που μπορεί να έχεις στο δέρμα σου (π.χ σπυράκια, ουλές κοκ) αλλά κάνει τα πόδια και τους ώμους να φαίνονται πιο sexy και γυμνασμένα.

Προσοχή: Για να μην γεμίσει το σώμα σου με διχρωμίες ανακάτεψε το προϊόν με ενυδατική κρέμα και έπειτα άπλωσέ το ομοιόμορφα στο σώμα σου με απαλές κινήσεις.

#2 Το μυστικό της αλογοουράς

Κάνε τα μαλλιά σου να φαίνονται πιο πλούσια και υγιή δημιουργώντας μια αλογοουρά με έξτρα όγκο. Φρόντισε η κοτσίδα σου να μην είναι ολόισια αλλά δημιούργησε κυματισμούς με το ειδικό εργαλείο styling.


#3 Το παν είναι οι βλεφαρίδες

Κάτι ξέρει η Κιμ Καρντάσιαν που δεν αποχωρίζεται ποτέ τις ψεύτικες βλεφαρίδες της! Οι μεγάλες και τονισμένες βλεφαρίδες δίνουν τόσο μεγάλη ένταση στο βλέμμα, που δεν χρειάζεται να ασχοληθείς παραπάνω με το υπόλοιπο μακιγιάζ.

#4 Update: Smoky Eye

Δοκίμασε μια πολύ πιο απλή εκδοχή του smoky eye με σκιές στις αποχρώσεις του χρυσού και του καφέ. Τοποθέτησε την καφέ σκιά στην εξωτερική γωνία του ματιού για να δώσεις βάθος στο βλέμμα και ολοκλήρωσε το λαμπερό σου μακιγιάζ με μια χρυσή σκιά στο κινητό βλέφαρο.  Οι αποχρώσεις αυτές θα σου λύσουν τα χέρια αφού οποιοδήποτε λαθάκι και αν κάνεις διορθώνεται πολύ πιο εύκολα, από ότι αν χρησιμοποιήσεις μαύρες σκιές.

 Σουζάνα Κεγγίτση

http://www.faysbook.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ