2013-03-18 09:30:09
Φωτογραφία για «Μητρογκόλ» και... ρεκόρ!
Αν υπάρχει ένα συνώνυμο για τον φετινό Ολυμπιακό, αυτό είναι το... ρεκόρ! Ένα ακόμα για τους Πειραιώτες μετά το διπλό επί της Κέρκυρας, ξεπερνώντας το δεύτερο μεγαλύτερο εκτός έδρας αήττητο σερί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο βασικός στόχος του αήττητου πρωταθλήματος μπορεί να μην επιτεύχθηκε, αφού ο Ατρόμητος τα... χάλασε, αυτό όμως κάθε άλλο παρά φαίνεται να πτοεί την ομάδα του μεγάλου λιμανιού. Η αποστολή στην Κέρκυρα αποδείχθηκε δυσκολότερη απ' ό,τι αρχικά φαινόταν, αλλά έστω κι έτσι το εξαιρετικό γκολ του Μήτρογλου έφερε μία ακόμα νίκη, αλλά παράλληλα διεύρυνε και το εκτός έδρας αήττητο της ομάδας του.

Συγκεκριμένα οι πρωταθλητές δεν έχουν χάσει πλέον σε 20 σερί εξόδους τους και ξεπέρασαν την μέχρι πρότινος 2η καλύτερη επίδοση, εκείνη των 19 αγώνων της τριετίας 1974, 1975, 1976. Τότε βέβαια ο Ολυμπιακός είχε 12 νίκες, με 7 ισοπαλίες, σε αντίθεση με τώρα που μετράει 17 νίκες και μόλις τρεις ισοπαλίες! Κι όλα αυτά μάλιστα ενώ έχει αντιμετωπίσει ήδη δύο φορές τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας κι ακόμα τόσες τον ΠΑΟΚ σε αυτό το διάστημα.

Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» βάζουν... πλώρη για να καταρρίψουν και την κορυφαία επίδοση όλων των εποχών στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ανήκει ξανά σε αυτούς, αλλά στην ομάδα της τριετίας 1972-74, όταν και είχε μείνει αήττητη για 29 διαδοχικές εκτός έδρας αναμετρήσεις!

πηγή: gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ