2013-03-18 09:23:03
Φωτογραφία για Βούκιτς: Αφιερώνω τα γκολ μου στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ
Ο Σβόνιμιρ Βούκιτς μίλησε για την νίκη επί του Παναθηναικού και το τέρμα που πέτυχε. Συγκεκριμένα είπε στη NOVA:

"Κάθε επιθετικός, αυτό που θέλει να κάνει είναι να σκοράρεις. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και δεν υπάρχει χρόνος προσαρμογής. Δεν θα σε περιμένει κανείς. Από το πρώτο λεπτό πρέπει να τα δώσεις όλα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που κατάφερα να σκοράρω. Ειμαι χαρούμενος που κερδίσαμε και τις δυο φορές που σκόραρα. Μου δίνουν αυτοπεποίθηση αυτά τα γκολ, για να συνεχίσω τη δουλειά και να ειμαι καλύτερος σε κάθε παιχνίδι. Ο στόχος μας είναι να κερδίζει πάντα η ομάδα, να είμαστε πρώτοι στα πλέι οφ και να πάμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ευχαριστώ τον κόσμο του ΠΑΟΚ, ελπίζω να συνεχίσω να σκοράρω".

Για τη νίκη με τον Παναθηναϊκό, ανέφερε: "Ξέραμε πως είναι ένα ντέρμπι, ένας δύσκολος αγώνας. Σημασία έχει ότι κερδίσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε την απόδοσή μας και θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει περισσότερα τέρματα. Δεν ήταν ένα από τα πιο όμορφα ντέρμπι που έχουν διεξαχθεί, αλλά σημασία για εμάς τώρα έχει μόνο η νίκη".

Συνεχίζοντας, τόνισε: "Κάθε νίκη, συνεχόμενη, ανεβάζει την αυτοπεποίθηση της ομάδας, μας κάνει να παίζουμε καλύτερα και θα πάμε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό για να κερδίσουμε. Αφιερώνω τα γκολ στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ".
olapaok Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ