2013-03-17 23:39:46
Φωτογραφία για «Πέσιμο» σε Δώνη
Η κατάσταση στη Τούμπα αναφορικά με την κόντρα Δώνη-Γκαρσία έχει ξεφύγει. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δέχθηκε επίθεση την ώρα που πήγαινε στο αυτοκίνητό του, κάποιος οπαδός των έσπρωξε, ο ίδιος ανταπέδωσε, για να υπάρξει επέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. 

Κανονικά μετά το 2-0 επί του Παναθηναϊκού όλοι στον ΠΑΟΚ θα έπρεπε να είχαν μείνει ικανοποιημένοι και να χαίρονται το τρίποντο. Αυτό θα ίσχυε αν δεν υπήρχε το θέμα της διαμάχης ρου Γιώργου Δώνη με τον Πάμπλο Γκαρσία, τον αγαπημένο παίκτη των οπαδών του «δικεφάλου».

Οι οπαδοί φάνηκε ξεκάθαρα από το ξεκίνημα του ντέρμπι ποιανού την θέση έχουν πάρει, όταν αποδοκίμασαν τον προπονητή, τόσο στην εκφώνηση του ονόματός του, όσο και στο ημίχρονο. Το άσχημο όμως είναι πως παρά τη νίκη, η κόντρα συνεχίστηκε και μετά. Περίπου 40 οπαδοί του «δικεφάλου» βρέθηκαν έξω από τα αποδυτήρια και την έπεσαν στον Δώνη. Μάλιστα κάποιος από αυτούς τον έσπρωξε με τον Έλληνα τεχνικό να ανταποδίδει και να χρειάζεται η επέμβαση της αστυνομίας για να μην υπάρξει συνέχεια.

Το σίγουρο πάντως είναι πως η κατάσταση έχει ξεφύγει και αν δεν βρεθεί λύση το συντομότερο, ο ΠΑΟΚ θα βγει χαμένος από όλη αυτή την κόντρα. 

www.gazzetta.gr  
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ