2013-03-17 23:23:03
Φωτογραφία για Πιστόλια και ξύλο σε νυχτερινό κέντρο της Πάτρας
Παραλίγο να θρηνήσουμε θύματα το προηγούμενο Σάββατο έξω από νυχτερινό μαγαζί της Πάτρας. Συγκεκριμένα, όταν ένας πελάτης αρνήθηκε να πληρώσει είσοδο σε νυχτερινό μαγαζί, ο υπεύθυνος τον έσπρωξε προς την έξοδο και του έδειξε το πιστόλι του υπεύθυνου ασφαλείας του καταστήματος.

Έξω από το κλαμπ, ο υπεύθυνος ούρλιαζε στον πελάτη που δεν ήθελε να πληρώσει ότι «σε περίπτωση που δεν πληρώσεις θα σε θάψω» τραβώντας παράλληλα το σακάκι του πορτιέρη για να του δείξει το πιστόλι. Οι υπόλοιποι της παρέας προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα απειλώντας παράλληλα ότι θα καλέσουν την αστυνομία.

Για κακή τύχη του υπευθύνου του μαγαζιού, ο πελάτης δεν ήταν κανένας τυχαίος, αλλά είναι πολύ γνωστός στην νύχτα της Αθήνας. Έτσι όχι μόνο «ψάρωσε» με τις απειλές του υπευθύνου αλλά τον άρπαξε από το χέρι και τον έριξε στο πεζοδρόμιο.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο υπεύθυνος βρήκε τον μπελά του, καθώς ο πελάτης άρχισε και εκείνος με την σειρά του να τον απειλεί ότι θα φέρει τους «δικούς του» από την Αθήνα και θα του «κατεβάσουν» το μαγαζί. Την λύση έδωσε ο πορτιέρης ο οποίος κατάλαβε για τι άτομο πρόκειται και χώρισε τους δύο άνδρες, ζητώντας παράλληλα συγνώμη για την συμπεριφορά του υπευθύνου, με τον πελάτη τελικά να ηρεμεί και να λήγει εκεί το περιστατικό, τουλάχιστον για την ώρα.

patrasevents.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ