2013-03-17 13:22:26
Φωτογραφία για «Κατίδης δεν υπάρχει πλέον στην ΑΕΚ»
Την άμεση αποδέσμευση του Γιώργου Κατίδη από την ΑΕΚ ζητούν να θέσουν ως αντικείμενο στη γενική συνέλευση της ΠΑΕ δύο μέλη της Ερασιτεχνικής Καρατόμηση του Γιώργου Κατίδη από την ΑΕΚ ζητούν δύο μέλη της Ερασιτεχνικής και μικρομέτοχοι της ΠΑΕ, οι Τζούλιος Συναδινός και Χρήστος Πιλάλης. Μάλιστα μέσω Facebook χαρακτηρίζουν τον 20χρονο πρώην ποδοσφαιριστή (!) και ζητούν να τεθεί το ζήτημα προς εξέταση στη γενική συνέλευση της Παρασκευής.

Πάντως νομικά το θέμα δεν μπορεί να συζητηθεί στη γενική συνέλευση παρά μόνο σε ΔΣ κι αυτό αναμένεται να γίνει την προσεχή Τετάρτη.

«Ο ποδοσφαιριστής Κατίδης δεν έχει καμιά θέση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και πολύ περισσότερο στην ΑΕΚ. Την Παρασκευή στη ΓΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ, εκφράζοντας τη θέληση των χιλιάδων φίλων και μελών του σωματείου, ως μέλη του ΔΣ της ερασιτεχνικής και μικρομέτοχοι, οι Τζούλιος Συναδινός και Χρήστος Πιλάλης προτάσσουμε ως κύριο θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης την άμεση διακοπή του συμβολαίου του εν λόγω ΠΡΩΗΝ ποδοσφαιριστή. Κατίδης πλέον δεν υπάρχει στην ΑΕΚ. ΤΕΛΟΣ!», ήταν το κείμενο που ανάρτησαν στο Facebook. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ