2013-03-17 11:48:07
Φωτογραφία για ΣΟΒΑΡΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ... ΑΚΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ!
Ωραίο ποδόσφαιρο που θα ευχαριστήσει τους οπαδούς του καλείται να παίξει στο σημερινό (17:15, Novasports 2) παιχνίδι με την Κέρκυρα ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague και όπως φάνηκε και από τα πρόσφατα... «γκάζια» του Μίτσελ, κανένα ματς δεν είναι αδιάφορο για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Μετά το πρόσφατο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο Ελλάδας ο Μίτσελ εμφανίστηκε εκνευρισμένος στα αποδυτήρια από την εμφάνιση ορισμένων ποδοσφαιριστών του, τονίζοντας ότι θέλει να βλέπει την ομάδα σοβαρή σε κάθε ματς και να τα δίνει όλα όποιος και αν είναι ο αντίπαλος. Ακόμα και αν αυτός είναι ο τελευταίος της βαθμολογίας Τα δύο άκρα συναντιόνται…

Οι «Φαίακες» παίζουν την παραμονή τους στη Σούπερ Λίγκα και αναμένεται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό κόντρα στους ερυθρόλευκους για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Ουραγός στη βαθμολογία με 20 βαθμούς η Κέρκυρα, χρειάζεται διαρκώς να ξεπερνάει τον εαυτό της, προκειμένου να έχει ελπίδες.


Από την πλευρά τους, οι πρωταθλητές Ελλάδας καλούνται να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο και να ικανοποιήσουν τους οπαδούς τους που θα βρεθούν στο γήπεδο για να τους συμπαρασταθούν σε ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι.

Στην ερυθρόλευκη εστία θα επιστρέψει ο Μέγιερι, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Παπάζογλου, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Μανωλά και Λυκογιάννη. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Φέισα (ή ο Μοντέστο), ο οποίος δίπλα του θα έχει τον Μασάντο και τον Μανιάτη.

Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Αμπντούν, Βλαχοδήμος και Τζιμπούρ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κάρολ, Κοντρέρας, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Μήτρογλου και Σιόβας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ