2013-03-16 21:37:08
Φωτογραφία για Πάτρα: Παρόντα και τα ταξί στη μεγάλη γιορτή της πόλης
Μια πρωτότυπη πρωτοβουλία που έδωσε εορταστικό τόνο στην Πάτρα, την πρωτεύουσα του Καρναβαλιού υλοποιήθηκε μετά από ενέργειες του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» Χάρη Καρκούλια.

Τα 800 ταξί της Πάτρας συμμετέχοντας στη μεγάλη γιορτή της κορύφωσης του Πατρινού Καρναβαλιού ανταποκρινόμενα στο κάλεσμα του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης ντύθηκαν στα αποκριάτικα κρεμώντας στις κεραίες τους ή τους καθρέπτες τους πολύχρωμες κορδέλες με τα χρώματα του λαβάρου του Πατρινού Καρναβαλιού και μεταφέροντας το καρναβαλικό πνεύμα σε όλη την πόλη και την ευρύτερη περιοχή.

Πατρινοί και επισκέπτες που επέβαιναν στα ταξί δεν έκρυβαν την έκπληξή τους και εκφράζονταν με θετικά λόγια για την απλή αλλά καθοριστική αυτή κίνηση που έδινε καρναβαλικό χρώμα και κλίμα στην πόλη προβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο το Καρναβάλι μας. Παράλληλα η ενέργεια αυτή δίνει την εικόνα ότι όλο και περισσότερες επαγγελματικές ομάδες και κλάδοι της Πάτρας αγκαλιάζουν το Πατρινό Καρναβάλι κατανοώντας τη μεγάλη αξία του και τη σημαντική συνεισφορά του στην ανάπτυξη και τη γενικότερη ζωή της πόλης.

Πηγή: thebest
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
VIDEO - ΑΕΚ - Βέροια 2-1
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
VIDEO - ΑΕΚ - Βέροια 2-1
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ