2013-03-16 11:17:03
Φωτογραφία για Πάτρα: Oι Koza Mostra είχαν κοινό... 30 ατόμων! - Δείτε φωτο
Μπορεί, όπως τραγουδάνε οι «Koza Mostra», το «Alcohol is free», αλλά οι Πατρινοί αρνήθηκαν να το... γευτούν: Όσο κι αν μοιάζει απίστευτο, οι εκπρόσωποί μας στη φετινή Eurovision, εμφανίστηκαν μπροστά στις εντελώς άδειες εξέδρες του κλειστού γηπέδου «Τόφαλος», στο πλαίσιο του «Extreme Art Festival» που διοργανώθηκε στην Πάτρα!

Είναι σίγουρο, ότι η συγκεκριμένη συναυλία, διεκδικεί επάξια θέση στα ρεκόρ Γκίνες, αφού ουσιαστικά, έγινε... απουσία του κόσμου! Οι αποκλειστικές φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα ο «Κ», από την συναυλία του συγκροτήματος την 1η Μαρτίου, πιστοποιούν την απρόσμενη, όσο και παταγώδη αποτυχία μιας συναυλίας που δεν προσέλκυσε θεατές, αν και όπως οι διοργανωτές μάς είπαν, διαφημίστηκε αρκούντως!

Οι «Koza Mostra» μπορεί να ήρθαν στην Πάτρα με... φόρα από τη νίκη τους στον ελληνικό τελικό για την Eurovision, αλλά η ανταπόκριση του πατρινού κοινού, ήταν απογοητευτική! Η εικόνα που παρουσίασε το γήπεδο στα Μποζαϊτικα, υπήρξε αποκαρδιωτική: Ούτε ένας θεατής για δείγμα δεν υπήρχε στις χωρητικότητας 4.500 θεατών εξέδρες του γυμναστηρίου, ενώ όλοι κι όλοι καμιά τριανταριά άνθρωποι βρίσκονταν διασκορπισμένοι μέσα στο τερέν. Η πλειονότητα των οποίων, ήσαν επαγγελματίες και καρναβαλιστές που είχαν στήσει περίπτερα στο χώρο!


Πάντως και παρά το γεγονός ότι η ατμόσφαιρα θύμιζε... νεκροταφείο, οι «Koza Mostra» αποδείχθηκαν απόλυτα επαγγελματίες και ανέβηκαν κανονικά στη μεγάλη μουσική σκηνή, δίνοντας μάλιστα τον καλύτερό τους εαυτό!

ΔΕΝ ΗΡΘΕ Ο ΑΓΑΘΩΝΑΣ

Όπως μαρτυρούν και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα, ο Αγάθωνας δεν ήρθε, αν και υπήρχε η φήμη ότι θα κατέφθανε στην Πάτρα με το αυτοκίνητό του, λίγη ώρα πριν τη συναυλία για να συμμετάσχει σε αυτήν.

Πάντως οι διοργανωτές της συναυλίας, ξεκαθαρίζουν μιλώντας στον «Κ», ότι εμφάνιση του Θεσσαλονικιού ρεμπέτη δεν προβλεπόταν, αφού το συμβόλαιο που είχε υπογραφεί, προέβλεπε συναυλία αποκλειστικά των «Koza Mostra».

ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΑΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ

Είχε όμως και άλλα «παρατράγουδα» το τριήμερο «Extreme Art Festival», που διοργανώθηκε το τριήμερο 1-3 Μαρτίου στο «Τόφαλος», από την εταιρεία «Mag Events»

Όλα κι όλα κόπηκαν μονάχα 97 εισιτήρια και τις τρεις ημέρες (!) παρά το γεγονός, ότι οι διοργανωτές προέβλεπαν στο φάκελο που μοίραζαν στους επαγγελματίες, 10.000 άτομα την ημέρα!

Μάλιστα, την τελευταία ημέρα, το πρόγραμμα της «Διαδραστικής Συνάντησης Πολιτισμού», όπως είχε χαρακτηριστεί, ολοκληρώθηκε λίγες ώρες νωρίτερα.

Μάλιστα, γνωστός Πατρινός έμπορος που είχε νοικιάσει περίπτερο στο χώρο, απείλησε με επεισόδιο τον διοργανωτή, διαπιστώνοντας την οικονομική ζημία που υπέστη από την απελπιστική παρουσία επισκεπτών. Για τον ίδιο λόγο άλλοι επιχειρηματίες, που επίσης δραστηριοποιήθηκαν στο Festival, εξετάζουν το ενδεχόμενο υποβολής μηνύσεων κατά των διοργανωτών.

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

Ο Πατρινός ιδιοκτήτης της εταιρείας «Mag Events», Νίκος Μαργαρίτης, μιλώντας στον «Κ», δήλωσε ότι η διοργάνωση ήταν άψογη, αλλά ο ίδιος δεν μπορεί να ευθύνεται για τη μη ανταπόκριση του κόσμου. «Εμείς κάναμε την ενδεδειγμένη διαφήμιση και φανήκαμε συνεπείς σε κάθε οικονομική μας υποχρέωση απέναντι σε όλους τους εμπλεκομένους. Και αυτό, παρά το γεγονός ότι η εταιρεία μας είχε και η ίδια, οικονομική ζημιά».

Πηγή: dete
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ