2013-03-15 21:53:04
Φωτογραφία για Απλήρωτοι λόγω λάθους οι δημοτικοί υπάλληλοι των Τρικάλων
Στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών άργησαν να ανοίξουν το e-mail από τον Δήμο Τρικκαίων και οι υπάλληλοι θα παραμείνουν για μια βδομάδα απλήρωτοι!

Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται. Το μεσημέρι της Τετάρτης εστάλη e-mail από την οικονομική υπηρεσία του Δήμου Τρικκαίων προς την αρμόδια, Ενιαία Αρχή Πληρωμών. Το e-mail εστάλη στις 12.05 και κανονικά σε μια χώρα που θέλει να λέει πως λειτουργεί το… Κράτος, μέχρι το απόγευμα της ίδιας μέρας τα χρήματα έπρεπε να είχαν πιστωθεί στους λογαριασμούς των υπαλλήλων και το αργότερο έως το επόμενο πρωί να πληρωθούν. Αυτά αλλού. Γιατί στην Ελλάδα έχουμε άλλους «κανόνες».

Οι δημοτικοί υπάλληλοι πήγαν τη Τετάρτη το απόγευμα να πληρωθούν, αλλά δεν βρήκαν τίποτα. Επανέλαβαν τη κίνησή του την Πέμπτη, αλλά και πάλι μάταια. Ξαναπήγαν το πρωί της Παρασκευής, μήπως και κάνουν κανονικά τριήμερο Αποκριάς, αλλά και πάλι τίποτα. Υπήρξε μια κινητικότητα, μια αναστάτωση και τελικά το μυστήριο λύθηκε. Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων, Λάκη Μπαλαμώτη, στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών, παρέλαβαν όντως το e-mail, αλλά το άνοιξαν το μεσημέρι της Παρασκευής. Κι έτσι η εντολή θα δοθεί την Τρίτη και οι υπάλληλοι θα πληρωθούν την Τετάρτη, μια βδομάδα μετά, δηλαδή, απ’ ότι κανονικά έπρεπε!
trikalavoice.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ